Ζβέρεφ, Κύργιος και Στίβενς θέλουν Μάρεϊ για προπονητή! (pics)

10:37 2/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Άντι Μάρεϊ μετά την απόσυρσή του από το φετινό Wimbledon δέχεται τις προσκλήσεις από τενίστες και τενίστριες παγκόσμιας κλάσης… σαν βροχή, για να συμπεριληφθεί στο προπονητικό τους επιτελείο κατά την διάρκεια του Βρετανικού Major…

Ο Σκοτσέζος πρωταθλητής μπορεί να μην αγωνιστεί στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς μιας και δεν είναι έτοιμος ακόμη να αντεπεξέλθει σε best of five αγώνα, όμως ήδη έχει αρκετές προτάσεις για να περάσει… δημιουργικά τις επόμενες

δυο εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρεϊ κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

“Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης που μου στείλατε. Συγγνώμη για όλους όσους στεναχωρέθηκαν, αλλά πραγματικά πρέπει να κοιτάξω την υγεία μου πρώτα, διότι έκανα καλή πρόοδο τον τελευταίο μήνα.

Είμαι στεναχωρημένος που θα χάσω το Wimbledon αλλά ελπίζω του χρόνου να αγωνιστώ κανονικά στο τουρνουά.

Πάντως, αν κάποιος χρειάζεται προπονητή για τις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορεί να με ενοχλήσει”.

Φυσικά και η τελευταία πρόταση που έγραψε ο Μάρεϊ… εξίταρε πολλούς να σχολιάσουν την δημοσίευσή του. Πρώτα σχολίασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, γράφοντας: “Άντι αν δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο τις επόμενες δυο εβδομάδες και αισθάνεσαι ότι μπορείς να με κοουτσάρεις, πάρε με τηλέφωνο”.

Φυσικά και ο Νικ Κύργιος δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, σχολιάζοντας από την πλευρά του: “Ας το κάνουμε. Ξέρω ότι σου αρέσουν οι προκλήσεις”.

Ενώ, τέλος, ο Μάρεϊ δέχθηκε πρόταση και από την Σλόαν Στίβενς η οποία του σχολίασε επίσης την δημοσίευση: “Όπως ξέρεις, ο προπονητής μου κοιμάται συνέχεια! Χρειαζόμαστε βοήθεια! Ξεκινάω προθέρμανση στις 10:30, στο Court 5. Τα λέμε εκεί ;”.

Ο Σουηδός Ρόμπερτ Λίντσεντ, Νο56 στον κόσμο στα διπλά, απευθύνθηκε επίσης στον Σκοτσέζο πρωταθλητή, γράφοντας: “Ποιο είναι το νούμερο σου ; Δεν πληρώνω καλά, αλλά χρειάζομαι βοήθεια”.

Thanks for all the messages of support today.. Sorry for anyone who feels let down but I need to look at the bigger picture with regards to my health right now and I’ve made good progress the last month. Sad to be missing @wimbledon obviously but look forward to competing there next year. If anyone needs a coach over the next couple weeks give me buzz!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Murray (@andymurray) στις 1 Ιούλ, 2018 στις 12:30 μμ PDT

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ζβέρεφ, Κύργιος και Στίβενς θέλουν Μάρεϊ για προπονητή! (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα