Παραμένει «κόκκινος» ο Σαλάχ (photo)

Στο έμψυχο δυναμικό της Λίβερπουλ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των «κόκκινων» και παράλληλα έβαλε τέλος στα μετεγγραφικά σενάρια. Ο διεθνής Αιγύπτιος παίκτης υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα, μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του στο νησί από τη Ρόμα.

Οι εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις του με τη φανέλα των «κόκκινων» και τα 44 γκολ σε 52 συμμετοχές, ανάγκασαν τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να του προσφέρει νέο
συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες οικονομικές απολαβές, προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο 26χρονος επιθετικός είχε αναδειχτεί τρεις φορές παίκτης του μήνα στο περσινό πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων» που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ο Κλοπ τόνισε από την πλευρά του για την ανανέωση της συνεργασίας του Σαλάχ: «Είναι η ανταμοιβή ενός παίκτη που έπαιξε πολύ καλά και συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτή την ομάδα και δείχνει πολύ ξεκάθαρα την πίστη του στη Λίβερπουλ, αλλά και την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Θέλουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης να βλέπουν το Λίβερπουλ σαν το σπίτι τους, όπου μπορούν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Όταν κάποιος σαν τον Σαλάχ δεσμεύεται με την ομάδα και λέει ότι είναι τώρα το σπίτι του, αυτό μιλά από μόνο του. Ταυτόχρονα κι εμείς αναγνωρίζουμε την αξία του και θέλουμε να συνεχίσει να εξελίσσεται μέσα στο δικό μας περιβάλλον. Το καλύτερο στοιχείο του Μο είναι ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό του ως πιο σημαντικό από την ομάδα ή οποιονδήποτε άλλο σε αυτή. Αναγνωρίζει ότι οι συμπαίκτες του και ο σύλλογος τον βοήθησαν φέτος και δείχνει πού βρισκόμαστε σαν ομάδα. Η περασμένη σεζόν ήταν ξεχωριστή, αλλά θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να τα πετύχουμε μαζί. Κι όπως τραγουδούν οι οπαδοί μας ‘δεν πρόκειται να σταματήσουμε’ αν δεν τα καταφέρουμε».

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

Keywords
Τυχαία Θέματα