Πανέτοιμος ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

21:09 1/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ, λίγες μόλις ώρες πριν την πρεμιέρα του στο φετινό Wimbledon κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς απάντησε εκτενώς και πολύ πρόσχαρα όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου!

Στο πιο επιτυχημένο του Grand Slam, το θρυλικό Wimbledon στο οποίο μετρά οκτώ τίτλους ενώ παράλληλα είναι και ο υπερασπιστής της φετινής διοργάνωσης, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι πανέτοιμος

σωματικά και πνευματικά για να ξαναγράψει ιστορία!

Ευδιάθετος, χαλαρός και λαλίστατος ο Ελβετός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων λίγες ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης που τον βρίσκει να αγωνίζεται στην πρώτη μέρα αγώνων!

Αφού πήρε το κοπλιμέντο από μια γυναίκα συνάδελφο ότι είναι πιο…όμορφος από πέρσι (χαμός στην αίθουσα από τα γέλια!), ο Ρότζερ μίλησε πιο σοβαρά για τις δυσκολίες μίας πρεμιέρας στο κεντρικό κορτ στο οποίο θα είναι ο πρώτος άνθρωπος, μαζί με τον Λάγιοβιτς, που θα μπει για να αγωνιστεί τη Δευτέρα!

“Υπάρχουν σίγουρα προκλήσεις σε αυτό γιατί δεν μπορείς να προπονηθείς στο κεντρικό κορτ. Ετσι, στα πρώτα games θα υπάρχουν σίγουρα νεύρα και άγχος από τις δύο πλευρές. Εγώ θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου. Μετά από μερικά games συνήθως βρίσκω τον ρυθμό μου!” ανέφερε ο Ροτζ.

Φέτος συμπληρώνεται μία δεκαετία από τον ανεπανάληπτο τελικό του 2008 και την εκθρόνισή του από τον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό του Wimbledon και ρωτήθηκε και αυτός τι του έχει μείνει από αυτόν τον αγώνα.

“Ηταν ένα τεράστιο ματς με πολύ πικρή κατάληξη για μένα. Μία από τις δυσκολότερες ήττες στην καριέρα μου. Αλλά έμαθα πολλά από αυτήν την ήττα. Με έκανε περισσότερο “θνητό” και αυτό με βοήθησε στην καριέρα μου. Να σας πω την αλήθεια, θυμάμαι ελάχιστα πλέον το ματς. Με το που τελείωσε προσπάθησα να το σβήσω από τη μνήμη μου για να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω” σχολίασε.

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε με τη Σερίνα Γουίλιαμς για τους πολυάριθμους ελέγχους από τη WADA, ο “Βασιλιάς” συμμερίστηκε την άποψη της Αμερικανίδας.

“Είχα οκτώ ελέγχους μέσα σε έναν μήνα. Είναι πάρα πολλοί. Και το χειρότερο είναι ότι σε κάποια τουρνουά δεν γίνονται καθόλου έλεγχοι, όπως στο Ντουμπάι. Με ενοχλεί αυτή η “ανισορροπία””.

Το πρώτο ματς του “Βασιλιά” είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 GR το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πανέτοιμος ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα