Ανυπομονώ να ξεκινήσω! – VIDEO

17:04 1/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει αφήσει πίσω του για τα καλά όποια θέματα τραυματισμού “κουβαλούσε” από το Ρολάν Γκαρός και θεωρεί τον εαυτό του πανέτοιμο για το τρίτο Grand Slam της σεζόν!

H προετοιμασία του στη φετινή grass court season δεν πήγε όπως θα την περίμενε, ωστόσο, φθάνοντας σιγά-σιγά στη μέρα της έναρξης του τουρνουά, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι πανέτοιμος!

Τα συνεχή πεντάσετα στο Ρολάν Γκαρός άφησαν το “στίγμα” τους πάνω στον 20χρονο τενίστα που, δίχως πολλές προπονήσεις στα πόδια του, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Χάλε από τον μετέπειτα

πρωταθλητή, Μπόρνα Τσόριτς πριν παίξει και μερικά φιλικά στο Boodles Challenge!

Με “ταβάνι” τον περσινό τέταρτο γύρο, ο νεαρός τενίστας ξεκινά τις φετινές του υποχρεώσεις κόντρα στον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ βλέποντας τα πάντα με θετικό μάτι!

“Είναι αλήθεια ότι δεν είχα και την καλύτερη προετοιμασία μετά το Ρολάν Γκαρός. Ουσιαστικά πήγα στο Χάλε χωρίς προπονήσεις. Ολα μετά το Χάλε έχουν πάει καλά όμως. Εχω προπονηθεί καλά και νιώθω έτοιμος για το ξεκίνημα!” ανέφερε ο Σάσα.

Πώς του φαίνεται η αλλαγή επιφάνειας από το γρασίδι στο χώμα;

“Για μένα πιο σημαντικό είναι να παίζω καλά παρά η επιφάνεια στην οποία παίζω. Μπορώ να προσαρμοστώ σε όλες τις επιφάνειες. Μετά από λίγες μέρες σε μία επιφάνεια, ο καθένας βρίσκει τον ρυθμό του” σχολίασε.

Εχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή ρουτίνα πριν τους αγώνες;

Γενικά, δεν είμαι προκατειλλημμένος με κάτι ούτε έχω μία συγκεκριμένη ρουτίνα. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθω καλά στις προπονήσεις”.

Highlight της χαλαρής κουβέντας ήταν η περιγραφή του περιστατικού της “πλάκας” που του έκανε ο Μαρσέλο Μέλο μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Παγκόσμια Κύπελλο της Ρωσίας!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ανυπομονώ να ξεκινήσω! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα