Ζβέρεφ: “Ανυπομονώ για το ματς με τον Τζόκοβιτς” – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς που θα κρίνει την πρόκριση του για τα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Έμεινε “ζωντανός” και πάει για το “κόλπο γκρόσο” της πρόκρισης την Παρασκευή κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο λόγος για τον νικητή του ATP Finals το 2018, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που θέλει να προκριθεί για τρίτη σερί σεζόν στα ημιτελικά του season end finale, αν και έχει ακόμα πολλή δουλειά

να κάνει.

Ο 23χρονος Γερμανός έκανε το χρέος του κερδίζοντας, έστω και δύσκολα, τον Ντιέγο Σβάρτσμαν αλλά θέλει μόνο νίκη και κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς την τελευταία αγωνιστική ενώ ίσως χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

“Έπαιξα πολύ καλύτερα σε σχέση με την Δευτέρα. Ο Ντιέγο είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Αξίζει να βρίσκεται εδώ. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς εδώ και χαίρομαι πολύ που πήρα τη νίκη. Έχω ακόμα ελπίδες για τα ημιτελικά και πρέπει να παρουσιαστώ έτοιμος την Παρασκευή”.

“Ο Τζόκοβιτς είναι ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος που μπορείς να έχεις όταν κρίνεται μια πρόκριση. Τον έχω αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές το 2018 εδώ (ήττα στον όμιλο, νίκη στον τελικό) και ανυπομονώ να ξαναπαίξουμε!” ανέφερε ο Ζβέρεφ.

Ο Σβάρτσμαν ήταν υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλε: “Χαίρομαι γιατί παραλίγο να κάνω μια πολύ δύσκολη ανατροπή. Το ματς κυλούσε γρήγορα υπέρ του. Ευτυχώς, με κάποιον τρόπο ισοφάρισα! Νομίζω ότι έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα, το σερβίς έπαιξε τον ρόλο του ειδικά στο τρίτο σετ”.

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζβέρεφ: “Ανυπομονώ για το ματς με τον Τζόκοβιτς”VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα