ATP Finals: Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ για την πρωτιά

Σήμερα (18/11) θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των ATP Finals για τον όμιλο ”Tokyo 1970”, με τους τέσσερις μονομάχους να ρίχνονται στη μάχη, με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα, ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 4ης ημέρας για τη φάση των ομίλων θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ηττημένων της πρεμιέρας, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν (16:00GR).

Ο Γερμανός, έχοντας απέναντι του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν μπόρεσε να βρει αξιόπιστο πρώτο σερβίς, συναντώντας προβλήματα από τις επιστροφές του αντιπάλου του

με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 6-3, 6-4. Από την άλλη πλευρά ο «μικρόσωμος» Αργεντίνος, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Νο1 στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς και έχασε με 6-3, 6-2.

Μοναδικός στόχος και των δύο για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα ημιτελικά των ATP Finals είναι η νίκη, ενώ η παράδοση είναι μοιρασμένη έχοντας ο καθένας από δύο νίκες. Τελευταία συνάντηση των δυο τους ήταν για τον τελικό του Όπεν της Κολωνίας εκεί που ο Ζβέρεφ επικράτησε εύκολα με 6-2, 6-1.

Η σπουδαία αναμέτρηση που θα ακολουθήσει στην O2 Arena θα είναι αυτή ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (22:00GR), με τους δυο να προέρχονται από νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις στη πρεμιέρα του τουρνουά.

Ο «Νόλε» αν και βρέθηκε break πίσω νωρίς, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο εναρκτήριο σετ και να το κατακτήσει κάνοντας διπλό break στη συνέχεια και δείχνοντας τη κλάση του, παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου.

Στην αντίπερα όχθη ο Μεντβέντεφ, κόντρα στον «κακό του δαίμονα» Ζβέρεφ, με τον οποίο μετρούσε πέντε ήττες και δύο νίκες πριν την πρεμιέρα των ATP Finals, βρήκε αντίδοτο στο σερβίς του Γερμανού και έχοντας εξαιρετικά ποσοστά στο δικό του πρώτο σέρβις (31/42) ήταν ο μεγάλος νικητής.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς προηγείται με 4-2, έναντι του Ρώσου, με τελευταίο παιχνίδι των δύο να είναι στο ATP Cup στην αρχή της σεζόν, με τον «Νόλε» να κερδίζει δύσκολα με 6-1, 5-7, 6-4.

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h) 

The post ATP Finals: Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ για την πρωτιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα