Ζορίστηκε αφάνταστα αλλά κέρδισε ο Τσόριτς! – VIDEO

Νέο εξαντλητικό ματς για τον Μπόρνα Τσόριτς που έμεινε “ζωντανός” στον δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου στο Χάλε επικρατώντας πολύ δύσκολα του Ζοάο Σόουζα!

Δεν υπάρχει άλλος τενίστας που να λατρεύει να κερδίζει μαραθώνιους σε διάρκεια αγώνες!

Οκ, μπορεί να μην είναι η βασική του επιλογή, ωστόσο, συνεχώς οι αγώνες του Μπόρνα Τσόριτς τραβάνε σε εξαντλητικά τρίτα σετ τα οποία, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πάντως, κερδίζει!

Αυτό ακριβώς έγινε και στην πρεμιέρα του στο Χάλε όπου είναι

ο κάτοχος του τίτλου με τον Κροάτη να επικρατεί πολύ δύσκολα του Ζοάο Σόουζα με 7-6(2), 5-7, 7-6(4) σε ένα ματς που “άγγιξε” τρεις ώρες και φυσικά “φλέρταρε” με τον αποκλεισμό ο Τσόριτς!

Χρειάστηκε μάλιστα να κερδίσει πέντε αναπάντητους πόντους στο tie break του έκρινε την αναμέτρηση, κάνοντας το 2-4 7-4 ώστε να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού Πορτογάλου.

Η υπεράσπιση του Τσόριτς στο Χάλε δεν γίνεται ευκολότερη καθώς “πέφτει” πάνω στον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά αν πρώτα επικρατήσει φυσικά του Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ.

Με ανατροπή κρίθηκαν δύο ματς της μέρας καθώς οι Γκοφάν και Ερμπέρ έμειναν με σετ πίσω πριν καταφέρουν να αλλάξουν τη ροή των αγώνων τους φτάνοντας στην πρόκριση στα προημιτελικά!

Τετάρτη, 19/6: 2ος γύρος Noventi Open
Coric (Croatia) beat Sousa (Portugal) 7-6(2) 5-7 7-6(4)
Herbert (France) beat Stakhofsky (Ukraine) 2-6 7-6(2) 6-4
Khachanov (Russia) beat Struff (Germany) 6-3 3-6 6-4
Goffin (Belgium) beat Albot (Moldavia) 4-6 6-4 6-3

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζορίστηκε αφάνταστα αλλά κέρδισε ο Τσόριτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα