Ναδάλ: “Γι’αυτό παίζω με Babolat” – VIDEO

Ο κορυφαίος χωμάτινος τενίστας όλων των εποχών, μιλάει για την εταιρία με την οποία συνεργάζεται από πολύ μικρός, για τη σχέση που δημιούργησε με τη Babolat αλλά και για το θρυλικό μοντέλο της γαλλικής εταιρίας, την Pure Aero (πρώην AeroPro) που χρησιμοποιεί από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ATP Tour.

“Η σχέση μου με τη Babolat είναι σπουδαία. Ξεκίνησα να παίζω με  Babolat από 11-12 ετών. Συνεργάζομαι άψογα με τους ανθρώπους της Babolat και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα. Όταν ήμουν 15-16 ετών, ξεκίνησα να παίζω

με την AeroPro και για να είμαι ειλικρινής, από την πρώτη στιγμή μου άρεσε. Η αίσθηση ήταν πολύ καλή, μπορούσα να δημιουργήσω το spin που ήθελα και την ίδια στιγμή ένιωθα τον έλεγχο της μπάλας. Ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν.

“Είναι πολύ καλή καριέρα για να ξεκινήσει κάποιος. Για τα παιδιά γιατί δεν είναι δύσκολη ρακέτα. Είναι μια ρακέτα που έχεις καλή αίσθηση από την αρχή, έχει μεγάλο sweet spot. Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να παίξουν με αυτή τη ρακέτα. Παίκτες που θέλουν να παίξουν με top spin, με δύναμη, είναι ιδανική ρακέτα” δήλωσε ο Ράφαελ Ναδάλ, κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, 12 εκ των οποίων στο Γαλλικό Όπεν.

Ο Ισπανός χρησιμοποιεί επίσης το κορυφαίο πολυεστερικό πλέγμα της αγοράς, το RPM Blast ενώ για βασικό grip της ρακέτας χρησιμοποιεί το Syntec Pro και για overgrip το VS Original. Ο Ράφα παίζει πάντα με αντικραδασμικό που είναι το Custom Dump.

Επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδας
ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ
25ης Μαρτίου 12, Ταύρος 17778
2104839480 – www.veto.gr
shop online: www.babolat.gr

The post Ναδάλ: “Γι’αυτό παίζω με Babolat” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα