Πρόλαβε την κακοκαιρία ο Ντελ Πότρο – VIDEO

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αναδείχθηκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι του 1ου γύρου, κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, προλαβαίνοντας να κερδίσει πριν ξεσπάσει η βροχή στο Λονδίνο…

Ο πολύπειρος Αργεντινός έφερε σε πέρας την δοκιμασία του στον 1ο γύρο του Fever Tree Championships του Queen’s, αν και η κληρωτίδα τον ανάγκασε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο στην πρεμιέρα του στο γρασίδι, όπως ο Ντένις Σαποβάλοφ.

Μετά από 76 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court του Queen’s Club,

ο Ντελ Πότρο επιβλήθηκε του Καναδού αντιπάλου του με 7-5, 6-4 και θα παίξει στον 2ο γύρο του θεσμού κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζ.

Ο Ισπανός από την πλευρά του, επικράτησε με ανατροπή του Μάρτον Φούτσοβιτς και “σφράγισε” την είσοδό του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Λόπεζ, που έχει κατακτήσει και τον τίτλο στο Λονδίνο το 2017, κέρδισε τον Ούγγρο μετά από δυο ώρες αγώνα με 6-7(4), 6-3, 6-4 και συνεχίζει στο Queen’s, στο οποίο αγωνίζεται για 14η(!) σερί σεζόν.

Τον επόμενο αντίπαλό του (εφόσον πρώτα προκριθεί κόντρα στον Έντμουντ) ξέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιας και ο Ζερεμί Σαρντί επικράτησε του Μιχαήλ Κουκούσκιν πολύ άνετα και πέρασε στον 2ο γύρο.

Αυτές οι τρεις αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής στο Λονδίνο, μιας και λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε η βροχόπτωση που δεν έχει αφήσει ακόμη τους τενίστες να επιστρέψουν στα courts.

FEVER TREE CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρόλαβε την κακοκαιρία ο Ντελ Πότρο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα