Αρνήθηκε την εμπλοκή σε στημένα ο Φελισιάνο Λόπεζ

Ο Φελισιάνο Λόπεζ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εμπλοκή του σε σύστημα στημένων αγώνων…

Ο Ισπανός τενίστας, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Μάρτον Φούτσοβιτς στο Queen’s, μίλησε για το δημοσίευμα της “El Confidential” που κάνει λόγο πως μαζί με τον Μαρκ Λόπεζ, έστησαν να ηττηθούν σε αναμέτρηση του Wimbledon 2017.

Φυσικά, αρνήθηκε κάθε μπλέξιμο με τέτοιου είδους ενέργειες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ύστερα από τις αναφορές των media

στο όνομά μου και στον παρτενέρ μου, Μαρκ Λόπεζ, νιώθω ότι είναι σημαντικό να αρνηθώ οποιαδήποτε σύνδεση με γεγονότα που περιγράφονται σχετικά με κατηγορίες για χειραγώγηση αγώνα.

Δυστυχώς όλοι οι τενίστες είναι δημόσια πρόσωπα και το όναμά μας εκτίθεται πέρα από τον έλεγχό μας. Γι’ αυτό θα κάνω ότι μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενάντια στις ψευδείς κατηγορίες.

Ο Μαρκ και εγώ επικοινωνήσαμε αμέσως με την Tennis Integrity Unit για να συνεργαστούμε και επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει έρευνα για αυτό το ματς του Wimbledon 2017. Πιστεύουμε στην TIU και στον ρόλο της στην προστασία του αθλήματος μας.

Πάντα πίστευα στις αξίες του fair play. Συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μας και είμαι υπέρ της ακεραιότητάς του παιχνιδιού, που είναι τόσο σημαντική. Τώρα θα τα δώσω όλα, όπως πάντα, με 100% συγκέντρωση στο Queen’s”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αρνήθηκε την εμπλοκή σε στημένα ο Φελισιάνο Λόπεζ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα