Ζόρικη νίκη για τον Νόλε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προβλημάτισε πολύ με την απόδοσή του στα δύο πρώτα σετ κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις, έδωσε δικαιώματα νίκης στον Αργεντινό αλλά στο τρίτο σετ έπαιξε ως κορυφαίος τενίστας στον κόσμο “επιβιώνοντας” στο Μαϊάμι.

Δώδεκα μήνες πριν, έχανε στον τρίτο γύρο του Miami Masters από τον Μπενουά Περ φτάνοντας σε ένα οριακό σημείο της καριέρας του πριν ξεκινήσει η ολική επαναφορά του δεύτερου μισού του 2018 με

τα δύο κερδισμένα Slam συν το τρίτο στην Αυστραλία φέτος.

Ωστόσο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στα όσα έχουμε δει μετά το φετινό Αυστραλιανό Όπεν, δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και παραλίγο να μπει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις και να κινδυνέψει με έναν ακόμα πρόωρο αποκλεισμό.

Για δύο σετ έδωσε πολλά δικαιώματα στον εκπληκτικό Αργεντινό που έπαιξε τένις επιπέδου Τοπ10 σε μεγάλο διάστημα του ματς, έφτασε τον αγώνα σε τρίτο σετ αλλά εκεί ο Νόλε, επιτέλους, ξύπνησε και στο καλύτερό του σετ εδώ και καιρό τελείωσε έναν δύσκολο τρίτο γύρο με 7-5, 4-6, 6-1.

Και τα πράγματα δεν γίνονται ευκολότερα καθώς τον περιμένει στους “16” ένας από τους καλύτερους baseliner του τουρ, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, που ήδη μετρά μία νίκη φέτος εις βάρος του Νόλε.

Ο 31χρονος Σέρβος είχε πολλές ανορθογραφίες στο παιχνίδι του στα πρώτα δύο σετ καθώς δεν απέπνεε εμπιστοσύνη ούτε από τη βασική γραμμή, ούτε από το σερβίς του.

Αρκετά παθητικός, άφησε σε πολλές περιπτώσεις τον Ντελμπόνις να κάνει παιχνίδι με τον Αργεντινό να βρίσκει τρομερό ρυθμό στα χτυπήματά του, ειδικά στο δεύτερο σετ που πετύχαινε τον ένα winner μετά τον άλλον.

Και στα δύο πρώτα σετ, ο Νόλε προηγήθηκε με 3-1, είδε όμως τον υψηλόσωμο αντίπαλό του να επιστρέφει με breaks και να του κάνει τη ζωή δύσκολη.

Και αν στο πρώτο σετ διόρθωσε την κατάσταση, στο δεύτερο υπέστη ολική κατάρρευση χάνοντας τρία σερί games δεχόμενος δύο breaks σε μια φάση του αγώνα όπου ό,τι χτυπούσε ο Ντελμπόνις γινόταν “χρυσός”!

Ο Αργεντινός, απόλυτα δίκαια, έστειλε το ματς σε τρίτο σετ αλλά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να μείνει στον φρενήρη ρυθμό που είχε πιάσει νωρίτερα.

Από την άλλη, ο Νόλε μπόρεσε να πιάσει beast mode αμυντικά αλλά και να βάλει μεγαλύτερο βάθος στα χτυπήματά του και όλα τελείωσαν γρήγορα δίχως περιττά καρδιοχτύπια για τον Νο1 του κόσμου.

Συνεχίζει το ονειρικό 2019 ο Αλιασίμ!

Ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ δεν λέει να σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Ο μόλις 18 ετών εκρηκτικός τενίστας κέρδισε στο ντέρμπι των πιτσιρικάδων τον επίσης εντυπωσιακό φέτος Χούμπερτ Χουρκάτζ με 7-6(5), 6-4, μία νίκη που τον στέλνει για πρώτη φορά στο Τοπ50 (Νο46 στο live ranking αυτή τη στιγμή) και τα καλύτερα, σίγουρα, έπονται…

Κυριακή, 24/3: 3ος γύρος Miami Masters
Agut (Spain) beat Fognini (Italy) 6-4 6-4
Edmund (Great Britain) beat Raonic (Canada) 6-4 6-4
Isner (USA) beat Ramos (Spain) 7-5 7-6(6)
Basilashvilli (Georgia) beat Haase (Netherlands) 7-6(3) 6-3
Felix-Auger Aliassime (Canada) beat Hurkacz (Poland) 7-6(5) 6-4
Djokovic (Serbia) beat Delbonis (Argentina) 7-5 4-6 6-1

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζόρικη νίκη για τον Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα