Νταβίντ, μήπως να το ξανασκεφτείς;

Μπορεί να διανύει τους τελευταίους μήνες στο τουρ, ωστόσο, ο “αιώνιος μαχητής” Νταβίντ Φερέρ εξακολουθεί να προκαλεί δέος με τα κατορθώματά του στο τουρ!

Είναι ο μικρός “γίγαντας” του παγκόσμιου τουρ την τελευταία 15ετία!

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές που πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε court!

Μπορεί ο σωματότυπός του να μην έχει τις ιδανικές αναλογίες για τενίστας, μπορεί να “έπεσε” πάνω στην καλύτερη “φουρνιά” τενιστών όλων των εποχών, ωστόσο, ο 37χρονος Νταβίντ Φερέρ εξακολουθεί να αφήνει το στίγμα του στο τουρ, ακόμα και στα ύστερά του!

Ο

τελευταίος του θρίαμβος επί του Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που ήρθε με ανατροπή και με τρομερά ψυχωμένο τένις δείχνει ότι, όχι απλά είναι ακόμα ανταγωνιστικός, αλλά ίσως πρέπει να ξανασκεφτεί την απόφασή του να αποσυρθεί από το άθλημα στο Masters της Μαδρίτης όπως έχει προαναγγείλει!

Η φυσική του κατάσταση δείχνει να παραμένει εξαιρετική, η μαχητικότητα του είναι δεδομένη και η “δίψα” που βγάζει κάθε δευτερόλεπτο στο κορτ είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα νεαρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν ή ήδη ασχολούνται με το τένις.

Γνωρίζει πλέον ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό “αντίο” και θέλει, κάθε δευτερόλεπτο που περνά ακόμα στο αγαπημένο του κορτ, να αξίζει!

Αυτός είναι ο Νταβίντ Φερέρ του οποίου το φινάλε φαίνεται ότι θα είναι μια σύνοψη όλης της καριέρας του: ενός αθλητή που τα δίνει όλα και όταν θα “πέσει” αυτό θα γίνει με το κεφάλι ψηλά!

Κώστας Αϊτάκης

The post Νταβίντ, μήπως να το ξανασκεφτείς; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα