Every Day Bet, κάθε «νίκη» και μια άλλη ιστορία!

Μια χαρά τα πήγε η στήλη Every Day Bet σε αυτό το Σαββατοκύριακο..
Νωρίς – νωρίς χθες η νίκη της Τβέντε επί της Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 1-2 σε ένα ματς για το Μονό Σημείο όπου η πρότασή μας ήταν το Goal/Goal & Over 2,5 στο (1,85).

Μια στήλη η οποία προσεγγίζει τα όποια στοιχηματικά δεδομένα – εάν υποθέσουμε πως υπάρχουν τόσα πολλά σε ένα άθλημα (ποδόσφαιρο) που «παίζεται» από ανθρώπους με βασικό αντικείμενο μια… μπάλα – όσο γίνεται πιο κοντά σε ένα ρεαλιστικό πρίσμα, προσφέροντας ιδέες για κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο!

Σε
αυτό το τελευταίο βέβαια, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ πως το ποντάρισμα δεν μπορεί να συνδυαστεί με το… μεροκάματο κι ας ευχόμαστε να υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που κάθε μέρα ή σχεδόν κάθε μέρα κερδίζουν κάτι ακολουθώντας συχνά ή και καθημερινά την στήλη Every Day Bet με ποσοστά επιτυχημένων προβλέψεων που σε κάποιους μήνες αγγίζουν το 80 – 85%
Ούτε βέβαια το ποντάρισμα δεν μπορεί να αποτελεί μια μόνιμη «υποχρέωση» καθώς έτσι ξεπερνιούνται επικίνδυνα τα όρια του εθισμού!!

Προϋπόθεση νίκης, όπως συμβαίνει σε κάθε τι τριγύρω μας, η σωστή – προσεγμένη προσέγγιση και προπάντων η σωστή προετοιμασία!
Να ξέρουμε όσο γίνεται πιο ουσιαστικά, δηλαδή, το που βαδίζουμε.

Αυτό το πενθήμερο - από την περασμένη Πέμπτη - έχουμε πολλά ματς σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Σε αυτά όποιος ποντάρει καλό είναι να ξέρει πως μιλάμε για ομάδες με ελάχιστη ομοιογένεια φτιαγμένες με παίκτες "βγαλμένους" από πρωταθλήματα και ποδοσφαιρικές νοοτροπίες, πολλές φορές με αρκετά διαφορετικά στοιχεία.

Κι αν οι επίσημοι αγώνες έχουν το απαιτούμενο κίνητρο έτσι ώστε οι παίκτες – το ξαναλέμε, κι όχι τόσο οι ομάδες - να βγάλουν την προβλεπόμενη ενέργεια και το αποτέλεσμα, οι φιλικοί αγώνες σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι μια διαδικασία που ταιριάζει περισσότερο στην αίθουσα ενός… καζίνο!

Είδατε τι έγινε με «μεγαθήρια» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αυτές τις ημέρες.
Η Αργεντινή έχασε στη Μαδρίτη με 3-1 από την Βενεζουέλα και η Βραζιλία έμεινε περίπου «καταιδρωμένη» ισόπαλη 1-1 χθες στο Οπόρτο με τον Παναμά σε ένα ματς όπου το αουτσάϊντερ είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο!

Γενικώς στα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αξίζει το ποντάρισμα στα περισσότερα γκολ του πρώτου ημιχρόνου καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε αυξάνονται και οι αλλαγές – δοκιμές των εκάστοτε προπονητών με αποτέλεσμα η εν μέρει υποκειμενική χημεία της κάθε ομάδας να πάει… περίπατο!

Το Σάββατο η στήλη πρότεινε ένα Σύστημα με ζητούμενα με αγώνες από πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών στο Ηνωμένο Βασίλειο, βασιζόμενα σε αγωνιστικές «σταθερές» κι όχι μόνον όπως για παράδειγμα το φορμάρισμα της Τρανμίρ (πέτυχε την 6η διαδοχική νίκη της) και της Αλμπαθέτε όπως και στην ικανότητα των Τζίλιγχαμ και Αλόα να «πονέσουν» τους γηπεδούχους βαδίζοντας ως αουτσάϊντερ στις εν λόγω αναμετρήσεις!

ΑΓΓΛΙΑ, AFC Wimbledon - Gillingham : Goal/Goal & Over 2,5 (2,20) 2-4
ΣΚΩΤΙΑ, Championship (17.00) Dundee United - Alloa Athletic : Goal/Goal & Over 2,5 (2,20) 2-1
ΑΓΓΛΙΑ, League Two (17.00) Colchester Utd - Tranmere Rovers : 2 Draw No Bet (1,95) 0-2
ΙΣΠΑΝΙΑ, La Liga 123 (19.00) Lugo - Albacete : Away team Over 1,5 (2,85) 0-3

Από εδώ και πέρα κι ως το τέλος της σεζόν καλύτερα είναι να ποντάρουμε στα παιχνίδια όπου το κίνητρο είναι δεδομένο και να λαμβάνουμε υπόψη πολλές παραμέτρους, όλα κοντά στην ποιότητα και την δυναμική των ομάδων στο κάθε παιχνίδι.

Για όλα αυτά τα τελευταία, η στήλη Every Day Bet θα είναι εδώ να τα λέμε και να χαιρόμαστε με την μικρή ή μεγάλη συμβολή στην επιτυχία σας..

Every Day Bet
Keywords
Τυχαία Θέματα