Ζωντανό το Sunshine Double – VIDEO

Την 8η συνεχόμενη νίκη της στο WTA Tour σημείωσε η εκπληκτική Μπιάνκα Αντρέσκου

Πολύ δύσκολη αποστολή είχε η Μπιάνκα Αντρέσκου, στον πρώτο της αγώνα μετά την κατάκτηση του Indian Wells την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.

Η 18χρονη Καναδέζα, χρειάστηκε να σώσει match point της Ιρίνα-Καμέλια Μπεγκου για να κερδίσει με ανατροπή 4-6, 7-6(2), 6-2 την αντίπαλό της διατηρώντας ζωντανό το όνειρο double “Indian Wells-Miami”, κάτι που έχουν καταφέρει μόλις τρεις

τενίστριες: Στέφι Γκραφ, Κιμ Κλάιστερς και Βικτόρια Αζαρένκα.

“Το να κερδίσω το Indian Wells ήταν απίστευτο αλλά αν καταφέρω να κερδίσω σε συνεχόμενες εβδομάδες και το Μαϊάμι, θα είναι ακόμα πιο απίστευτο. Σίγουρα να έχω το όνομά μου δίπλα σε αυτές τις σπουδαίες πρωταθλήτριες, θα σήμαινε πολλά για μένα” είπε η Αντρέσκου.

Το Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης, στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το Νο32 του ταμπλό, Σοφία Κένιν.

Στο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε δύο πρώην Top4 τενίστριες της κατάταξης, η Καρολίν Γκαρσία επικράτησε 6-3, 6-4 της Βικτόρια Αζαρένκα σε ένα κλειστό ματς το οποίο είχε διάρκεια 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στον 3ο γύρο, η Γαλλίδα Νο19 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την 15-Τζούλια Γκέργκες που με τη σειρά της κέρδισε 6-4, 7-5 τη Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης, η 34χρονη Σαμάνθα Στόσουρ πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 4-6, 6-4 επί της Μάντισον Κις,

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Ζωντανό το Sunshine Double – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα