Η οκτάδα περνάει από το Μιλάνο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της εφετινής Euroleague (21:45 Novasports1HD). Οι “πράσινοι” θέλουν πέρα από τη νίκη και διαφορά άνω των τριών πόντων, για να καλύψουν την ήττα τους 86-83 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων
στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, θα ήθελε διαφορά άνω των έξι πόντων, για να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με την ιταλική ομάδα και την Μπασκόνια.

Σε περίπτωση ήττας του “τριφυλλιού” στην Ιταλία, θα χρειαστεί στα επόμενα ματς συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Και αυτό με την προϋπόθεση, πως θα κερδίσει στο ΟΑΚΑ τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπουντούτσνοστ. Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στο Μιλάνο χωρίς προβλήματα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ιταλοί θα παραταχθούν χωρίς τον Αρτούρας Γκουντάιτις στη διάθεση του Σιμόνε Πιανιτζάνι. Το “τριφύλλι” μετράει δώδεκα νίκες σε συνολικά 17 ματς με την ιταλική ομάδα. Στην Ιταλία μετράει πέντε νίκες σε οκτώ ματς. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ερσάν Καρτάλ (Τουρκία).
Keywords
Τυχαία Θέματα