Με ανατροπή ο Αλιασίμ, έμαθε αντίπαλο ο Νόλε – VIDEO

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ επιβίωσε από τη δύσκολη δοκιμασία που του έβαλε ο Κάσπερ Ρουντ στον 1ο γύρο του Miami Open, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμαθε ποιος θα είναι ο πρώτος του αντίπαλος στη φετινή διοργάνωση…

Μπορεί να τα χρειάστηκε κόντρα στον 20χρονο Νορβηγό αντίπαλό του, ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ όμως, μπόρεσε να τα βγάλει πέρα μετά την απώλεια του εναρκτήριου σετ, στο ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό του Miami

Open και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του θεσμού.

Ο νεαρός Καναδός, που προέρχεται από τα προκριματικά, επικράτησε μετά από δυο ώρες μάχης του επίσης qualifier Ρουντ με σκορ 3-6, 6-1, 6-2 και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον φορμαρισμένο Μάρτον Φούτσοβιτς, στην επόμενη φάση του θεσμού.

What a year so far for @felixtennis!

The 18-year-old Canadian comes from a set down to beat Casper Ruud 3-6 6-1 6-2 #MiamiOpen pic.twitter.com/nGgOAGN6HM

Tennis TV (@TennisTV) 21 Μαρτίου 2019

Τον πρώτο του αντίπαλο στο φετινό Miami Open έμαθε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη, θα έχει tricky πρεμιέρα στο τουρνουά, μιας και θα αντιμετωπίσει τον ικανό για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο, Μπερνάρντ Τόμικ.

Ο αλλοπρόσαλλος Αυστραλός επικράτησε πολύ εύκολα του Βραζιλιάνου Τιάγκο Μούρα Μοντέιρο με 6-4, 6-1 και θα παίξει με το Νο1 του ταμπλό στην φάση των “64” του Masters στο Μαϊάμι, σε ένα πολύ ενδιαφέρον matchup.

Από τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, ο Αντρέι Ρούμπλεφ χρειάστηκε επίσης ανατροπή για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ. Ο Ρώσος πέρασε τον σκόπελο του Ντάνιελ με νίκη 3-6, 6-3, 6-4 και θα παίξει κόντρα στον Μαρίν Τσίλιτς.

Τέλος, στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά μπορεί να βρεθεί στη συνέχεια του τουρνουά ο Λεονάρντο Μάγιερ, που κέρδισε τον Μίκαελ Ίμερ με 4-6, 6-3, 6-4 και θα παίξει κόντρα στον Γκουίντο Πέγια στον επόμενο γύρο.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού, θα παίξει στην φάση των “32” κατά πάσα πιθανότητα με τον Έλληνα πρωταθλητή (εκτός αν ο Στέφανος αποκλειστεί από έναν εκ των ΜακΝτόναλντ και Χουμπέρτ).

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με ανατροπή ο Αλιασίμ, έμαθε αντίπαλο ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα