Αποφασισμένος για ανάκαμψη – VIDEO

Mετά την απρόσμενη ήττα στο Indian Wells, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να ανακάμψει στο Miami Masters

Τον καλύτερό του εαυτό θέλει να παρουσιάσει στη νέα έδρα του Μαϊάμι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον αρκετό ελεύθερο χρόνο που είχε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό απ’τον Φίλιπ Κολσράιμπερ στην Καλιφόρνια και προπονήθηκε πολύ σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο δεύτερο συνεχόμενο Masters στο tour.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του

Μαϊάμι, μίλησε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη λίγο μετά τη συμμετοχή του στα επίσημα εγκαίνια του Hard Rock Stadium, μαζί με τους Φέντερερ και Σ.Γουίλιαμς, αναφερόμενος στην μετακόμιση του τουρνουά, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και στη βοήθεια που έχει από τους δύο αδερφούς του, ειδικά τον τελευταίο καιρό.

“Δεν έχω καμία συγκεκριμένη προσδοκία. Απλά δουλεύω ώστε να παρουσιάσω την καλύτερη έκδοση του εαυτό μου στο court και να βρεθώ στο ίδιο επίπεδο που ήμουν και στο Australian Open. Αν το κάνω αυτό, θα έχω την ευκαιρία να πάω βαθιά στο τουρνουά” είπε ο Νόλε ο οποίος περιμένει στο 2ο γύρο του Μαϊάμι, το νικητή του αγώνα Τόμικ-Μοντέιρο.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρυσι είχε γνωρίσει δύο συνεχόμενες ήττες σε Indian Wells και Μαϊάμι, προσπαθώντας να επανέλθει μετά από τραυματισμό. Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον ίδιο, όμως η στήριξη της οικογένειάς του τον βοήθησε να επανέλθει και έκτοτε μετράει τρεις Grand Slam τίτλους, δύο Masters και συμμετοχή στον τελικό του ATP Finals.

“Τα δύο αδέρφια μου, ο Μάρκο και ο Τζόρτζε, με βοήθησαν πολύ να ξεπεράσω τα προβλήματα μου. Μου θύμισαν ποιος είμαι, που βρίσκομαι και πόσο ευγνώμων πρέπει να είμαι για την οικογένεια που έχω και τις επιτυχίες στο τένις. Μου έδωσαν σπουδαίες συμβουλές και πέρασα ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Πάντα ήθελα να έχω αυτή τη σχέση με τα αδέρφια μου” τόνισε ο Τζόκοβιτς.

Στην προηγούμενη έδρα του Μαϊάμι, το Crandon Park, ο Τζόκοβιτς έχει γευτεί πολλές στιγμές απόλυτης χαράς. Εκεί κατέκτησε τον πρώτο του Masters τίτλο το 2007 ενώ συνολικά κέρδισε έξι τίτλους (ισοβαθμεί με τον Άντρε Άγκασι), με το εκπληκτικό ρεκόρ 42-6!

“Το Μαϊάμι είναι πολύ ξεχωριστό για μένα γιατί εδώ κέρδισα τον πρώτου Masters τίτλο. Αυτό μου άνοιξε πολλές πόρτες και με έκανε να πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου. Προσπαθώ να φρεσκάρω αυτές τις αναμνήσεις, παρ’όλο που είμαστε σε νέα έδρα και νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ εδώ. Ήταν σημαντική η κίνηση να μετακομίσει εδώ το τουρνουά, σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Ήταν μια γενναία κίνηση που μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη στο άθλημά μας”

MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Αποφασισμένος για ανάκαμψη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα