Υπόκλιση Φέντερερ στην Μίρκα!

Ο Ρότζερ Φέντερερ εκθείασε για ακόμη μια φορά τη σύζυγό του, Μίρκα, ενθυμούμενος πόσο πολύ η ίδια δούλευε όσο ακόμα ήταν επαγγελματίας τενίστρια!

Τον έχουμε συνηθίσει να “στάζει” μέλι για τη σύζυγο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ειδικά για τη στήριξη του που του δίνει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, ωστόσο, ο Ρότζερ Φέντερερ θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους όταν ακόμα η νεαρή Μίρκα έπαιζε επαγγελματικό τένις!

“Δεν μπορούσα να κάνω αυτά που έκανε τότε! Έβαζε το κεφάλι κάτω και προπονούνταν για έξι-επτά ώρες σερί! Εγώ γέλαγα τότε! Ήξερα

ότι δεν μπορούσα να το κάνω! Μετά από μια ώρα προπόνησης βαριόμουν!” θυμάται ο “Βασιλιάς”!

“Περισσότερο την θαύμαζα παρά πίστευα ότι μπορώ να κάνω τα ίδια! Ο καθένας βέβαια βρίσκει τον ρυθμό του. Ήθελα περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ, να καταλάβω γιατί είναι σημαντική η προπόνηση. Μόλις ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα!” εξομολογήθηκε.

“Ο Τόνι Ροτς (ο τότε προπονητής του) με έβαλε σε πολύ σωστό δρόμο πνευματικά. Με ρώταγε αν είμαι έτοιμος να παίξω επτά σερί πεντάσετα. Η απάντηση έπρεπε να είναι μόνο μία…Έκτοτε, πάντα, εύκολα ή δύσκολα, έβρισκα το κίνητρό μου. Πλέον, ο Σέβεριν (Λούτι) μου λέει να προπονούμαι λιγότερο!” καταλήγει!

Η εβδομάδα που μας έρχεται σημαίνει και την επιστροφή του Μαέστρου στην αγωνιστική δράση στο Cincinatti Masters!

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπόκλιση Φέντερερ στην Μίρκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα