Την εκθρόνισε και ψάχνει εκδίκηση! – VIDEO

H Σλόαν Στίβενς κέρδισε την κάτοχο του Rogers Cup Ελίνα Σβιτολίνα και σφράγισε το rematch του τελικού στο Γαλλικό Όπεν με τη Σιμόνα Χάλεπ

Την κατάλληλη στιγμή φαίνεται να βρήκε τη φόρμα της η πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν, Σλόαν Στίβενς!

Η 25χρονη Αμερικανίδα, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τη Σιμόνα Χάλεπ, μετά τη σπουδαία απόδοση και νίκη επί της Ελίνα Σβιτολίνα με 6-3, 6-3 στο δεύτερο ημιτελικό του Μόντρεαλ το Σάββατο!

Νωρίτερα, η Χάλεπ χρειάστηκε μόλις 70 λεπτά για να επιβληθεί με 6-4, 6-1

της Άσλει Μπάρτι, εξασφαλίζοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό!

H Στίβενς ήταν πιο ανθεκτική στα service game της, σώζοντας τα 8 από τα 10 break point της Σβιτολίνα ενώ αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες της, πετυχαίνοντας πέντε break σε 11 προσπάθειες!

Πριν 8 εβδομάδες, Χάλεπ και Στίβενς έδωσαν φοβερή μάχη για τον τίτλο στο Roland Garros με τη Ρουμάνα να ανατρέπει το σκορ και να επικρατεί 3-6, 6-4, 6-1 της αντιπάλου της.

“Η Σιμόνα αξίζει το σεβασμό μας. Είναι το Νο1 του κόσμου. Στα χαρτιά είμαι το αουτσάιντερ, αφού είμαι το Νο3 του κόσμου. Στον αθλητισμό, όμως, όλα γίνονται. Θέλω πολύ να κερδίσω” είπε η Στίβενς που θα τεθεί αντιμέτωπη για 9η φορά με τη Χάλεπ, έχοντας δύο νίκες στις προηγούμενες οχτώ αναμετρήσεις.

Σάββατο 11/08: Ημιτελικοί Rogers Cup
Stephens (USA) beat Svitolina (Ukraine) 6-3 6-3
Halep (Romania) beat Barty (Australia) 6-4 6-1

ROGERS CUP WOMEN’S DRAW | OOP | SCORES

The post Την εκθρόνισε και ψάχνει εκδίκηση! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα