Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες

Ο Μπόρνα Τσόριτς μίλησε για τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για αυτόν από πολύ νεαρή ηλικία, μια ευχή αλλά και κατάρα μαζί όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο 21χρονος Κροάτης βρίσκεται στο Dubai όπου πριν από δύο χρόνια είχε πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του επικρατώντας του Αντι Μάρεϊ.

Είχε κάνει αίσθηση η νίκη του, σε ηλικία μόλις 17 ετών, εις βάρος του Ραφαέλ Ναδάλ στη Βασιλεία, όταν και άρχισαν να τον παρομοιάζουν με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και να δημιουργούνται οι πρώτες μεγάλες προσδοκίες για αυτόν.

Ο

Τσόριτς μίλησε για αυτήν την ευχάριστη αλλά και δυσάρεστη ταυτόχρονα κατάσταση μιας και του γέννησε πολύ άγχος.

“Σίγουρα ξεπετάχτηκα σε πολύ μικρή ηλικία. Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για μένα. Ηταν καλό αλλά και κακό γιατί υπήρχε σίγουρα και μεγάλο άγχος για να τις ικανοποιήσω” ανέφερε.

“Αισθάνομαι ότι έχω πετύχει πολλά αλλά σίγουρα μπορώ πολλά περισσότερα. Στόχος μου για φέτος είναι να βελτιώσω την κατάταξη, το τένις που παίζω και να είμαι υγιής” πρόσθεσε.

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά, αντιμετωπίζει τον Ρισάρ Γκασκέ.

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίξαμε μια φορά στο Davis Cup και με κέρδισε εύκολα. Εχω μεγάλο κινητρο γιατί πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση” τόνισε ο Κροάτης.

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα