Υπέγραψε με Fila η Κένιν

Η εξαιρετική σεζόν της Σοφία Κένιν επιβραβεύτηκε με ένα σημαντικό συμβόλαιο για την 19χρονη Αμερικανίδα

Στην οικογένεια της Fila ανήκει πλέον η Σοφία Κένιν που με τη φετινή της πορεία στο WTA Tour, απέδειξε ότι διαθέτει λαμπρό μέλλον στο γυναικείο τένις.

Η 19χρονη που έχει γεννηθεί στη Μόσχα και έχει μεγαλώσει στη Φλόριντα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Fila που αποτελεί έναν από τους πιο παραδοσιακούς χορηγούς στο χώρο του τένις.

Φέτος,

η Κένιν κέρδισε περίπου 150 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, τερματίζοντας στο Νο52 της WTA ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τελικό του Fed Cup, όπου η Τσεχία θα φιλοξενήσει τις ΗΠΑ στην Πράγα.

“Η Σοφία είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο που έχει λαμπρό μέλλον. Μετά την εξαιρετική της χρονιά το 2018, είναι αποφασισμένη να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του γυναικείου τένις. Την υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Fila και θα τη στηρίξουμε στο ταξίδι της προς το μέλλον” ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζίνι Γιον, πρόεδρος της Fila.

Από την πλευρά της, η ταλαντούχα τενίστρια ανέφερε: “Είναι τιμή μου να ανήκω στην οικογένεια της Fila που έχει πλούσια ιστορία και συνεργάζεται με τους καλύτερους αθλητές τένις στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία να φοράω Fila, μέσα κι έξω από τα courts.

Φέτος, η Κένιν αγωνίστηκε και στα τέσσερα Grand Slam της χρονιάς, φτάνοντας μέχρι τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

The post Υπέγραψε με Fila η Κένιν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα