Ήττα με κατεβασμένα χέρια για Μάρκο

Ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάλεντζερ της Μπρατεσλάβας αυτή την εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε στα δυο σετ από τον Ντένις Νόβακ την Πέμπτη…

Μόλις πέντε γκέιμς κέρδισε ο Μάρκος Παγδατής στη σημερινή του αναμέτρηση κόντρα στο Νο154 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, Ντένις Νόβακ, στην μεταξύ τους μονομαχία για την φάση των “16” του Τσάλεντζερ της Μπρατεσλάβας.

Ο Κύπριος πρωταθλητής επιβλήθηκε στον 1ο γύρο του θεσμού απέναντι στον Φιλίπ Χοράνσκι, όμως σήμερα δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον δρόμο

των επιτυχιών και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό μετά από μόλις 59 λεπτά αγώνα.

Ο Αυστριακός αντίπαλός του, πήρε την πρόκριση για τους “8” καλύτερους της διοργάνωσης με 6-4, 6-1 και θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Σεμπάστιαν Όφνερ, στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο Μάρκος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στην αναμέτρηση μέχρι το 4-4, όμως κάπου εκεί ένα μεγάλο μπλακ άουτ τον οδήγησε στην ήττα, καθώς ο Νόβακ κατέκτησε τα επόμενα οκτώ από τα εννιά γκέιμς που παίχτηκαν!

Αυτήν, ήταν η πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι ματς για τον Παγδατή, που σίγουρα δεν διανύει την καλύτερη των περιόδων του στο ανδρικό Tour, βρισκόμενος μάλιστα και στο Νο124 του κόσμου.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα με κατεβασμένα χέρια για Μάρκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα