Κι ο Ρούμπλεφ στα ημιτελικά – VIDEO

Άλεξ Ντε Μινόρ και Αντρέι Ρούμπλεφ “έκλεισαν” με νίκες τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους των φετινών NextGen ATP Finals και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Άλεξ Ντε Μινόρ, και ο Αντρέι Ρούμπλεφ προκρίθηκε στους “4” καλύτερους των τελικών του Μιλάνου.

Ο Ρώσος φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, επιβλήθηκε με 4-3(7), 4-1, 4-2 του Ιταλού Λίαμ Καρουάνα και “σφράγισε” το εισιτήριό του στα ημιτελικά του θεσμού σε συνδυασμό με την νίκη και του Ντε Μινόρ στα τρία

σετ, επί του Τέιλορ Φριτζ.

Ο Ρούμπλεφ ολοκλήρωσε τον όμιλο με δυο νίκες και προκρίθηκε ως 2ος, πίσω από τον αήττητο Ντε Μινόρ που κέρδισε με 4-3(8), 4-1, 4-2 τον Φριτζ λίγες ώρες αργότερα κι εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο.

Έτσι, έμαθε κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ποιον θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια. Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε τον Χιούμπαρτ Χούρκατς στο τελευταίο ματς της ημέρας και θα παίξει κόντρα στον Ρώσο την Παρασκευή.

Ο έτερος ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στον Άλεξ Ντε Μινόρ, που πηγαίνει επίσης χωρίς να έχει χάσει σετ στα ημιτελικά όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απέναντι στον Ισπανό Τζαούμε Μουνάρ.

Πέμπτη 8/11: 3η Αγωνιστική Ομίλων NextGen ATP Finals

De Minaur (Australia) beat Fritz (USA) 4-3(8), 4-1, 4-2
Rublev (Russia) beat Caruana (Italy) 4-3(7), 4-1, 4-2
Munar (Spain) beat Tiafoe (USA) 4-1, 4-3(3), 4-1
Tsitsipas (Greece) beat Hurkacz (Poland) 4-1, 4-3(2), 4-1

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κι ο Ρούμπλεφ στα ημιτελικά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα