Ξεπροβάλλουν τα νιάτα στο Χιούστον – VIDEO

Κάσπερ Ρουντ και Κρίστιαν Γκαρίν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο US Men’s Clay Championships

Έναν ακόμη first-time-winner θα έχουμε την Κυριακή στο Χιούστον, μετά την ολοκλήρωση του τελικού (22:00GR) μεταξύ του πρωτάρη Κάσπερ Ρουντ και του Κρίστιαν Γκαρίν που θα αγωνιστεί στο δεύτερο τελικό του.

Ο 20χρονος Νορβηγός (φωτό), κέρδισε 7-5, 6-2 την μεγάλη αποκάλυψη της διοργάνωσης, τον Κολομβιανό qualifier Ντάνιελ Ελάχι Γκάλαν και θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση απ’τον Κρίστιαν Γκαρίν, για την πρόσφατη ήττα από τον Χιλιανό στα ημιτελικά του Σάο Πάολο.

Ο Γκαρίν απ’την πλευρά

του, κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό με 7-6(2), 6-2 τον Σαμ Κουέρι, συνεχίζοντας την τρελή του κούρσα στο Χιούστον που περιελάμβανε και την επική νίκη επί του Ζέρεμι Σαρντί στο 2ο γύρο, όπου έσωσε 5 match points του αντιπάλου του.

Στο 2ο ημιτελικό, ο Κάσπερ Ρουντ χρειάστηκε να επιστρέψει από το 2-5 στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης, για να φτάσει στη νίκη μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα.

“Είναι υπέροχο συναίσθημα να προκρίνεσαι στον πρώτο σου τελικό. Είναι αυτό για το οποίο δουλεύεις σκληρά. Παρ’όλο που η εβδομάδα πήγε φανταστικά, είμαι διψασμένος για τη νίκη στο τελευταίο μου ματς” είπε ο Νορβηγός, Νο95 της παγκόσμιας κατάταξης.

O Ρουντ έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο67 της ATP ενώ με τίτλο θα σκαρφαλώσει στην 58η θέση.

Από την άλλη, ο Γκαρίν θα αγωνιστεί στον δεύτερο τελικό του, μετά την ήττα απ’τον Γκουίντο Πέγια στο Brasil Open, στο Σάο Πάολο τον Φεβρουάριο.

US MEN’S CLAY CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h)

The post Ξεπροβάλλουν τα νιάτα στο Χιούστον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα