Πυρ και μανία με το χώμα ο Κύργιος! – VIDEO

Ο Νικ Κύργιος εξέφρασε για πολλοστή φορά την απέχθειά του προς την “κόκκινη” επιφάνεια αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει!

Το ότι ο Νικ Κύργιος δεν συμπαθεί γενικότερα το τένις το γνωρίζουμε, ωστόσο, ο 24χρονος Αυστραλός απεχθάνεται ακόμα περισσότερο τη χωμάτινη επιφάνεια που είναι, ούτως ή άλλως, η λιγότερο ταιριαστή στο παιχνίδι του.

Βίντεο από τη φετινή του προετοιμασία στο χώμα δείχνει καθαρά τον Νικ να λέει:

“Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χτυπάω μπάλες σε αυτήν την επιφάνεια. Δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει! Θα πρέπει να σταματήσει

όλη αυτή η χωμάτινη σεζόν και να την αντικαταστήσουν με το γρασίδι!”.

Kyrgios about clay
“Shouldn’t even be a surface” as if rafa fans need another reason to hate him pic.twitter.com/ZjeaOaaWBo

— FedExpress (@TennisPhan2) 12 Απριλίου 2019

Όλες αυτές οι αναφορές του Νικ έρχονται σε πλήρη συμφωνία με παλαιότερες δηλώσεις του για το χώμα και το γρασίδι που ανέφεραν:

“Πλέον, οι άνθρωποι λένε ότι το γρασίδι δεν έχει θέση στο τένις αλλά είναι απόλυτα αναληθές. Είναι “καθαρόαιμο” τένις στα καλύτερά του. Πρέπει να είσαι ταλαντούχος για να παίζεις στο γρασίδι. Αν έχεις καλό σερβίς και καλή επιστροφή, ανταμείβεσαι. Αν ανεβαίνεις στο φιλέ ανταμείβεσαι ενώ σε άλλες επιφάνειες, σε δεν επωφελείσαι καθόλου”.

Αν και είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι η χωμάτινη επιφάνεια διαρκεί πολύ περισσότερο από την grass court season, ωστόσο, αναδεικνύει και αυτή άλλες πτυχές του παιχνιδιού του τένις που μάλλον δεν διαθέτει ο ιδιόρρυθμος Αυστραλός.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πυρ και μανία με το χώμα ο Κύργιος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα