Πλούσια δράση στα προκριματικά του Μόντε Κάρλο!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα πλούσιας δράσης στα προκριματικά του πρώτου Masters της σεζόν στο Μόντε Κάρλο ενώ τα ζευγάρια του τελευταίου προκριματικού γύρου έχουν συμπληρωθεί!

Η αρχή όλων των διοργανώσεων της ATP περιλαμβάνει πάντα τους λιγότερο προβεβλημένους προκριματικούς γύρους, στην περίπτωση όμως των Masters τουρνουά, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ σκληρή μάχη ανάμεσα σε ποιοτικούς τενίστες!

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, στο Μόντε Κάρλο, με τον πρώτο

προκριματικό γύρο να έχει ολοκληρωθεί και τα ζευγάρια του δεύτερου και τελευταίου γύρου που θα κρίνει ποιοι qualifiers θα προκριθούν στο βασικό ταμπλό να είναι έτοιμα!

Σε αγώνες που ξεχώρισαν από τη δράση του Σαββάτου, ο Αντρέι Ρούμπλεφ πέρασε τα πάνδεινα κόντρα στον Μπέρναρντ Τόμικ, ωστόσο, έσωσε match point στο σερβίς του Αυστραλού για να τον κερδίσει τελικά με 4-6, 7-6(5), 7-6(6) για να προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Πριγκηπάτου.

Τέσσερις συνολικά Αργεντινοί τενίστες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των προκριματικών (Τρουνγκελίτι, Ντελμπόνις, Λοντέρο, Αντρεότσι), ενώ ο φιναλίστ της διοργάνωσης το 2017, Άλμπερτ Ράμος, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μαξιμίλιαν Μάρτερερ.

Πολύ ανεβασμένος φέτος, και με ήδη έναν προημιτελικό στο χώμα στο Μαρακές, ο Λορέντσο Σονέγκο, κέρδισε σε ένα ενδιαφέρον ματς τον Γιοσιχίτο Νισιόκα με 6-2, 4-6, 6-0 για να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες της παρθενικής του παρουσίας σε βασικό ταμπλό χωμάτινου Masters!

Αναλυτικά, τα ζευγάρια του τελευταίου προκριματικού γύρου:

Ποπίριν-Ιμέρ
Ρούμπλεφ-Ουμπέρ
Σονέγκο-Τρουνγκελίτι
Λοντέρο-Φαμπιάνο
Μπέντενε-Ντάνιελ
Οκλέπο-Αντρεότσι
Ντελμπόνις-Ράμος

Πέραν του προκριματικού γύρου, την Κυριακή (14/4), ξεκινά και η δράση στο βασικό ταμπλό με τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις και πιο ενδιαφέρουσα τη μονομαχία μεταξύ του Σταν Βαβρίνκα και του Λούκας Πούιγ (15:30 GR).

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Πλούσια δράση στα προκριματικά του Μόντε Κάρλο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα