Ξεκίνημα με νίκη και για τον Αλκαράζ

Την παρθενική νίκη της καριέρας του στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros πήρε ο Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια, που επικράτησε του συμπατριώτη του, Μπερνάμπε Θαπάτα Μιράλες, μετά από τέσσερα γεμάτα sets.

Ο 18χρονος Ισπανός, στη 2η συμμετοχή του σε main draw Grand Slam διοργάνωσης, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις

του, δείχνοντας να μην έχει επηρεαστεί καθόλου, από τα τρία ματς που έδωσε στα προκριματικά.

Μετά από τρεις ώρες και επτά λεπτά μάχης, ο Αλκαράζ επικράτησε του Νο128 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη με 6-3, 2-6, 6-1, 7-6(4) και στον 2ο γύρο θα παίξει με το Νο28 του ταμπλό, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο Αλκαράζ μπορεί να μην ήταν σταθερός στα δικά του service games, όμως “πλήγωσε” ανεπανόρθωτα με τα δολοφονικά χτυπήματά του, τα services του Μιράλες, κάνοντας συνολικά οκτώ(!) breaks.

Με 8/15 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ισπανός, που δέχθηκε έξι (6/12) από τον αντίπαλό του και χρειάστηκε να ανεβάσει την απόδοσή του στα τέλη του 4ου σετ, ώστε να γλιτώσει το decider.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Τζορτζ Λόιντ Χάρις, που απέκλεισε τον Λορέντσο Σονέγκο (Νο28) με 7-5, 6-4, 6-4. Ο Νοτιοαφρικανός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Κάμερον Νόρι. Τέιλορ Φριτζ, Ράιλι Οπέλκα και Τζαούμε Μουνάρ, πέρασαν επίσης στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξεκίνημα με νίκη και για τον Αλκαράζ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα