“Απέδρασε” ο Σίνερ (vids)

Ο Γιανίκ Σίνερ χρειάστηκε να κάνει ένα τεράστιο hold στο 8ο game του 4ου set, να “σβήσει” match-point στο ίδιο set, αλλά και να φτάσει στην ανατροπή απέναντι στον εξαιρετικό Γάλλο Πιερ-Ουγκ Ερμπέρ επικρατώντας με 6-1, 4-6, 6-7(4), 7-5, 6-4 μετά από 3,5 ώρες. 

Ο 19χρονος Ιταλός που προκρίθηκε σε 2ο γύρο του Roland Garros

για 2η σερί χρονιά, έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα παραχωρώντας μόλις ένα game, όμως από εκεί και πέρα “εγκλωβίστηκε” στο… κλασικό παιχνίδι του Γάλλου με τα συνεχόμενα service-volley γεγονός που τον έφερε έναν πόντο εκτός τουρνουά! 

Ο Γάλλος, οποίος είχε συνολικά 72 προσεγγίσεις στο φιλέ (42/72) είχε τριπλό break-point στο 8ο game του 4ου set (0/40), αλλά και ακόμα δύο πλεονεκτήματα για να κάνει το 5-3 και μετά να σερβίρει για τη νίκη, αλλά ο Σίνερ πότε με εξαιρετικές επιστροφές και πότε επιλέγοντας σωστές γωνίες κατάφερε να “σβήσει” όλες τις απειλές στο πιο κρίσιμο hold του αγώνα. 

This hitting is H-U-G-E. @p2hugz #RolandGarrospic.twitter.com/qltHlEei7T

ATP Tour (@atptour) May 31, 2021

Μάλιστα στο decider-set ο Ερμπέρ, ο οποίος έκλεισε το παιχνίδι με 58 winners και 62 αβίαστα λάθη, δέχθηκε νωρίς break (0-1) και από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να απειλήσει και πάλι το service του Ιταλού με τον Σίνερ να παίρνει την πρόκριση. 

Στον επόμενο γύρο ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Τζιανλούκα Μάγκερ, ο οποίος επικράτησε του Γερμανού lucky loser Πίτερ Γκοϊοφτσίκ, ο οποίος πήρε τη θέση του Αυστραλού Τζον Μίλμαν που αποσύρθηκε από το τουρνουά, με 6-2, 3-6, 6-4, 7-5.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post “Απέδρασε” ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα