Ξανά τελικό η Βοζνιάκι! – VIDEO

Η Καρολίν Βοζνιάκι έκανε το ιδανικό φινάλε στα τουρνουά προετοιμασίας πριν από το φετινό Wimbledon φθάνοντας τουλάχιστον μέχρι τον τελικό του Eastbourne, και θα παίξει για πρώτη φορά μετά το Αυστραλιανό Όπεν, ματς που κρίνει τίτλο!

Η Κάρο είχε δύο τελικούς στην αρχή της χρονιάς, σε Όκλαντ αλλά κυρίως στο Αυστραλιανό Όπεν όπου κατέκτησε το πρώτο της Slam και ανέβηκε στο Νο1 του κόσμου,

ωστόσο, έκτοτε είχε μία κάμψη στην απόδοσή της.

Επεσε στο Νο2 αφήνοντας τη Σιμόνα Χάλεπ να την προσπεράσει ενώ μετά από εκείνο το βράδυ στη Μελβούρνη, δεν αγωνίστηκε σε άλλον τελικό φέτος!

Ολα αυτά, μέχρι το τελευταίο χρονικά τουρνουά προετοιμασίας πριν το Wimbledon, στο Eastbourne!

Η 27χρονη Δανέζα επικράτησε πολύ δύσκολα της Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-6, 7-6(4), 6-4 και θα διεκδικήσει τον τίτλο το Σάββατο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του τρίτου Grand Slam της σεζόν στο οποίο ξεκινά από το Νο2 του ταμπλό και είχε μια αρκετά καλή κλήρωση.

Η Κάρο έκανε μια σπουδαία ανατροπή μιας και βρέθηκε στη δύσκολη θέση να αποτρέψει την Κέρμπερ από να σερβίρει για το ματς στο 6-5 του δεύτερου σετ και να σώσει match point σε ένα απίστευτο ράλι!

Με πείσμα και μεγάλη προσπάθεια σε όλο το ματς, πήρε τελικά τη νίκη που την γεμίζει γεμάτη αυτοπεποίθηση, όχι μόνο ως προς την έκβαση του τελικού αλλά και για όσα γίνουν στις πιο κρίσιμες βδομάδες που έρχονται στο Λονδίνο!

Στον τελικό θα είναι το φαβορί απέναντι στην 20χρονη Αρίνα Σαμπαλένκα που συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα στη Μεγάλη Βρετανία αποκλείοντας και την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 3-6, 6-1, 6-3.

Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός καριέρας της καλύτερης, αυτή τη στιγμή, Λευκορωσίδας τενίστριας στον κόσμο.

Παρασκευή, 29/6: Ημιτελικοί Eastbourne

Wozniacki (Denmark) beat Kerber (Germany) 2-6 7-6(4) 6-4

Sabalenka (Belarus) beat Radwanska (Poland) 6-3 1-6 6-3

NATURE VALLEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξανά τελικό η Βοζνιάκι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα