Πρέπει να φορτσάρει για το back to back η Χάλεπ – DRAW

Μόνο… εύκολη δεν θα είναι η διαδρομή που θα πρέπει να διαβεί η Σιμόνα Χάλεπ στο φετινό Wimbledon αν θέλει να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο της. Βατή κλήρωση για Βοζνιάκι, με “παγίδες” ο δρόμος της Σερίνα Γουίλιαμς. Παρακάτω αναλυτικά η κλήρωση του τρίτου Major της χρονιάς…

Σκληρές δοκιμασίες θα πρέπει

να φέρει σε πέρας με επιτυχία η Νο1 τενίστρια στον κόσμο Σιμόνα Χάλεπ, αν θέλει να κατακτήσει για παρθενική της φορά τον τίτλο στο Βρετανικό Major, μιας και θα πρέπει να υπερκεράσει υψηλά εμπόδια στην πορεία της στο επικείμενο Wimbledon.

Το τρίτο Grand Slam της χρονιάς είναι προ των πυλών και η κλήρωση της διοργάνωσης επιφύλασσε εκπλήξεις στην Ρουμάνα. Πιο συγκεκριμένα, η Χάλεπ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Γιαπωνέζα Κουρούμι Νάρα.

Στον 2ο γύρο θα παίξει απέναντι σε μια εκ τις Ζανγκ και Γουάνγκ από την Κίνα, στον 3ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την επικίνδυνη Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, ενώ στον 4ο γύρο έχει πιθανές αντιπάλους της Ελίζ Μέρτενς και ΓΙοχάνα Κόντα.

ΑΝ προκριθεί στα προημιτελικά, τότε θα έχει μπροστά της, ίσως, το υψηλότερο εμπόδιο στην προσπάθειά της για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο λόγος για την Πέτρα Κβίτοβα, η οποία βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση.

Στα ημιτελικά η Χάλεπ πιθανόν να αντιμετωπίσει μια εκ των Μουγκουρούθα, Κέρμπερ, Γκαρσία και Μπάρτυ, πριν από έναν ενδεχόμενο τελικό κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι, είτε στην Ελίνα Σβιτόλινα.

Το μεγάλο ντέρμπι του πάνω μέρους του ταμπλό είναι αυτό που ενδέχεται να γίνει στον 4ο γύρο ανάμεσα στην Πέτρα Κβίτοβα και την Μαρία Σαράποβα. Η Σαράποβα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Νατάλια Ντιατσένκο, ενώ στον 2ο γύρο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την δική μας, Μαρία Σάκκαρη!

Δείτε εδω την κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη, αλλά και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Πάντως, η Σαράποβα γενικότερα έχει αρκετά δύσκολη κλήρωση, μιας και στον 3ο γύρο, αν φτάσει εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την νεαρή Λετονή Γέλενα Οσταπένκο, που μόνο ευκαταφρόνητο εμπόδιο δεν είναι για την Ρωσίδα.

Το ντέρμπι της Αντζελίκ Κέρμπερ κόντρα στην Βέρα Ζβονάρεβα ξεχωρίζει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με την Γερμανίδα να έχει πολύ δύσκολη κλήρωση. Αν προκριθεί κόντρα στην Ρωσίδα, έχει πιθανές αντιπάλους κατά σειρά τις: Κόνιου(2ος γύρος), Οσάκα (3ος γύρος), Καρολίν Γκαρσία (4ος γύρος), Μουγκουρούθα (προημιτελικά), Χάλεπ (ημιτελικά) και Βοζνιάκι (τελικός).

Βοζνιάκι, Σερίνα και Σβτιόλινα στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Η Καρολίν Βοζνιάκι θα έχει την μεγάλη της ευκαιρία να φτάσει κοντά και στον δεύτερο Grand Slam τίτλο της για φέτος, αφού στο κάτω μέρος του ταμπλό, αν και βρίσκονται επίσης οι Σερίνα Γουίλιαμς και Ελίνα Σβιτόλινα, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, από τώρα.

Η Δανέζα θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Βάρβαρα Λεπτσένκο, στον 2ο γύρο την νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα στην Μακάροβα και την Μάρτιτς, στον 3ο γύρο την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, ενώ στον 4ο γύρο την Κόκο Βάντεγουεϊ.

Στα προημιτελικά η Νο2 τενίστρια στον κόσμο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του πολύ πιθανού ντέρμπι ανάμεσα στην Σερίνα Γουίλιαμς και την Ελίνα Σβιτόλινα στον 3ο γύρο. Πιθανή αντίπαλός της στα ημιτελικά είναι μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα και Σλόαν Στίβενς.

Τέλος, η Σερίνα Γουίλιαμς ξεκινάει της υποχρεώσεις της κόντρα στην Αράντσα Ρους, ενώ στον 2ο γύρο θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα Τόμοβα-Σμίτκοβα, πριν από το ντέρμπι της με την Σβιτόλινα. Όποια από τις δυο περάσει στον 4ο γύρο, θα αγωνιστεί κόντρα στην Μάντισον Κις.

Η Σβιτόλινα στον 1ο γύρο θα παίξει με την Τατιάνα Μαρία, ενώ στον 2ο με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Γκαρσία-Μπέντσιτς
Γκέργκες-Πούιγκ
Κορνέ-Τσιμπούλκοβα
Κέρμπερ-Ζβονάρεβα
Αλεξάντροβα-Αζαρένκα
Στίβενς-Βέκιτς
Κις-Τομλιάνοβιτς
Βάντεγουεϊ-Σινιάκοβα
Γκιόργκι-Σεβάστοβα
Πενγκ-Στόσουρ
Σαμπαλένκα-Μπουζαρνέσκου
Στρίτσοβα-Κουζνέτσοβα

Πιθανές διασταυρώσεις 4ου γύρου

Χάλεπ-Μέρτενς
Σαράποβα-Κβίτοβα
Μουγκουρούθα-Μπάρτυ
Κέρμπερ-Γκαρσία
Κα.Πλίσκοβα-Β.Γουίλιαμς
Γκέργκες-Στίβενς
Σβιτόλινα-Κις
Βάντεγουεϊ-Βοζνιάκι

Πιθανές διασταυρώσεις στα προημιτελικά

Χάλεπ-Κβίτοβα
Μουγκουρούθα-Κέρμπερ
Κα.Πλίσκοβα-Στίβενς
Σβιτόλινα-Βοζνιάκι

WIMBLEDON WOMEN’S DRAW (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρέπει να φορτσάρει για το back to back η Χάλεπ – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα