Στο Laver Cup “Nόλε” και “Ντέλπο”

Δυο σπουδαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου τένις, οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, θα δώσουν το παρών στο φετινό Laver Cup. Ο μεν Σέρβος από την πλευρά της Team Europe, ο δε Αργεντινός για λογαριασμό της Team World!

Δυο ηχηρές ανακοινώνεις τενιστών οι οποίοι θα αγωνιστούν στο φετινό Laver Cup, επιφύλασσε για το βράδυ

της Πέμπτης η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, Νόβακ Τζόκοβιτς και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο θα παίξουν φέτος στον θεσμό, βάζοντας και εκείνοι την δική τους σφραγίδα στην καθ’ όλα εντυπωσιακή διοργάνωση, που αναμένεται και φέτος να είναι εξαιρετικά ποιοτική.

@djokernole has confirmed he will compete for #TeamEurope at #LaverCup 2018 in Chicago this September. #Djokovic #Novak #NovakDjokovic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup) στις 28 Ιούν, 2018 στις 12:36 μμ PDT

Η φετινή συνάντηση των κορυφαίων του αθλήματος θα γίνει το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με τον Σέρβο πρωταθλητή να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Όντας στο πλευρό του Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος θα αγωνιστεί εκ νέου φέτος, το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ περιμένει πως και πως την συγκεκριμένη πρόκληση, μιας και όπως δήλωσε νωρίτερα φέτος, τον “ιντριγκάρει” πολύ το γεγονός πως οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου γίνονται συμπαίκτες, θέλοντας να ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Μπορεί ο Ράφα Ναδάλ να έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Davis Cup εκείνο το τριήμερο και να μην αναμένεται να παίξει στο Laver Cup, όμως, και μόνο στην ιδέα ότι Φέντερερ και Τζόκοβιτς μπορεί επίσης να μοιραστούν το court και να παίξουν μαζί στα διπλά για λογαριασμό της Team Europe, η ανυπομονησία για την έναρξη της διοργάνωσης χτυπάει “κόκκινα”.

@delpotrojuan will join #TeamWorld in their bid to claim the #LaverCup in Chicago in September. #delPotro #JuanMartindelPotro #Delpo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup) στις 28 Ιούν, 2018 στις 1:10 μμ PDT

Ισχυρή ενίσχυση και για την Team World στο φετινό Laver Cup, αφού ένας από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες φέτος, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, θα παίξει στο πλευρό του Νικ Κύργιου και των υπολοίπων αστέρων εκτός Ευρώπης, με μοναδικό στόχο την εκδίκηση για την περσινή τους ήττα.

Ο Αργεντινός είναι από τους πλέον επικίνδυνους αθλητές και μόνο ευκαταφρόνητο εμπόδιο δεν θα είναι για τους Ευρωπαίους. Αυτήν, θα είναι και η πρώτη φορά που ο “Πύργος του Ταντίλ” θα αγωνιστεί στην διοργάνωση, μιας και πέρσι δεν έδωσε το παρών.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στο Laver Cup “Nόλε” και “Ντέλπο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα