Ξανά στον τελικό η Μπέρτενς! – VIDEO

Η Κίκι Μπέρτενς προκρίνεται για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Premier Mandatory της Μαδρίτης και θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφερε πέρσι!

Ασταμάτητη είναι και φέτος στη Μαδρίτη η Κίκι Μπέρτενς!

Η Ολλανδή τενίστρια, μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Κβίτοβα, απέκλεισε ακόμα μία Grand Slam winner, την Σλόαν Στίβενς με 6-2, 7-5 και φθάνει ακριβώς στο σημείο που σταμάτησε πέρσι, στον τελικό της Μαδρίτης!

Τότε, η…Κβίτοβα την είχε σταματήσει έχοντας ήδη

πάρει εκδίκηση για αυτό, θα χρειαστεί όμως τώρα να επικρατήσει της Σιμόνα Χάλεπ που “διψά” όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει στους τίτλους στο χώμα ενώ έχει και το επιπλέον κίνητρο της ανόδου στο Νο1 του κόσμου που θα καταφέρει αν κερδίσει το τουρνουά!

Το “πάρτι” της Ρουμάνας θα επιχειρήσει συνεπώς να “χαλάσει” η έμπειρη Ολλανδή που διαχειρίστηκε άψογα τον ημιτελικό επί της Στίβενς όντας κυριαρχική στο πρώτο σετ και απίστευτα μαχητική στο δεύτερο!

Όπου και έσωσε τρία set point της Αμερικανίδας στο 4-5 έχοντας ήδη επιστρέψει από break πίσω!

Και όχι μόνο αυτό αλλά μετά, εκμεταλλευόμενη και την απογοήτευση της Στίβενς, δεν χρειάστηκε καν tie break για να “κλειδώσει” τη νίκη της που την στέλνει στον σούπερ τελικό του Σαββάτου όπου θα είναι το outsider, έναν ρόλο όμως που μάλλον απολαμβάνει να έχει!

Παρασκευή, 10/5: Ημιτελικοί Madrid Open
Halep (Romania) beat Bencic (Switzerland) 6-2 6-7(2) 6-0
Bertens (Netherlands) beat Stephens (USA) 6-2 7-5

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξανά στον τελικό η Μπέρτενς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα