Το όμορφο μήνυμα του Τζόκοβιτς για τον Φερέρ (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του, όμορφο τρόπο τον Νταβίντ Φερέρ. Διαβάστε όσα έγραψε ο Σέρβος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την απόσυρση του Φερού…

Ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον Νταβίντ Φερέρ, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο τένις καθ΄όλη την διάρκεια της καριέρας του.

Ο Τζόκοβιτς,

με ένα ξεχωριστό, όμορφο μήνυμα μέσα από τα social media, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον “γερόλυκο” Ισπανό, που κρέμασε την ρακέτα του μια για πάντα, το βράδυ της Τετάρτης μετά την ήττα του από τον Ζβέρεφ στη Μαδρίτη.

Φερέρ και Τζόκοβιτς, άλλωστε, μοιράστηκαν αρκετές σπουδαίες στιγμές στα courts ως αντίπαλοι, μιας και τέθηκαν αντιμέτωποι 21 φορές, με τον Σέρβο να έχει υπέρ του το Η2Η με 16-5.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νόλε με αποδέκτη τον Νταβίντ Φερέρ:

“Φερού, σε ευχαριστούμε που άφηνες την καρδιά σου στο court, κάθε φορά που αγωνιζόσουν.

Έχεις εμπνεύσει γενιές τενιστών και τους έχεις δείξει, τι ακριβώς είναι το μαχητικό πνεύμα και η αφοσίωση. Απόλαυσε την υπόλοιπη ζωή σου δίπλα στην οικογένειά σου και σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν κάνεις, μετά την απόσυρση από το τένις”.

Η ανάρτηση του Σέρβου πρωταθλητή στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ferru, thank you for leaving your heart out on the court every time you stepped on it. You have inspired generations of tennis players and showed them what true fighting spirit and dedication means. Enjoy your time with family and I wish you luck in everything you do in retirement. #GraciasFerru #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole) στις 9 Μάι, 2019 στις 11:12 πμ PDT

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το όμορφο μήνυμα του Τζόκοβιτς για τον Φερέρ (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα