Ονειρεμένα παιχνίδια στους “8” της Μαδρίτης

Τρεις σπουδαίους προημιτελικούς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Caja Magica τελικά, μιας και ο Μαρίν Τσίλιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το ματς με τον Τζόκοβιτς…

Όπως και να έχει, οι σημερινοί προημιτελικοί των ανδρών, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν μιλούσαμε για ματς επιπέδου Grand Slam.

Οι επτά από τους οκτώ τενίστες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά, είναι κάτοχοι Masters τουρνουά ενώ συνολικά μετράνε

99 τίτλους στη σειρά των ATP Masters 1000.

Μόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει κατακτήσει τίτλο σε 1000αρι κάτι που θα καταφέρει πολύ σύντομα, εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο 20χρονος πρωταθλητής μετράει έξι σερί νίκες, προερχόμενος από την κατάκτηση του Estoril Open την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο πρώτο βραδινό ματς της ημέρας (20:30GR-Cosmote Sport).

Αυτή είναι η 3η αναμέτρηση των δύο ανδρών στο tour, μετρώντας από μια νίκη το 2018, ο Ζβέρεφ στην Ουάσινγκτον και ο Στέφανος στο Καναδέζικο Masters με επική ανατροπή.

Το πρόγραμμα θα… ξεκινούσε στις 13:00GR στο κεντρικό court, με την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Μαρίν Τσίλιτς, όμως ο Κροάτης απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας μιας τροφικής δηλητηρίασης που τον ταλαιπωρεί!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νόλε προκρίθηκε ξεκούραστα, άνευ αγώνα, στα ημιτελικά του θεσμού για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

Στις 18:00GR, ο Ρότζερ Φέντερερ θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Ντόμινικ Τιμ για την πρόσφατη ήττα στον τελικό του BNP Paribas Open, με τον Αυστριακό να προηγείται 3-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Τιμ τρέχει ένα σερί 7 κερδισμένων αγώνων, μετά τον τίτλο στη Βαρκελώνη πριν δύο εβδομάδες και ο Φέντερερ γνωρίζει ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

“Ο Τιμ παίζει εξαιρετικά τώρα τελευταία, έχοντας κερδίσει τη Βαρκελώνη και το Indian Wells. Από την πλευρά μου, μπορεί να μην έχω πολλά ματς στο χώμα τα τελευταία χρόνια αλλά κανένας δεν με υποτιμά και αυτό δεν με κάνει λιγότερο επικίνδυνο”

Στο τελευταίο ματς της ημέρας (23:00GR), Ναδάλ και Βαβρίνκα αναμένεται να μας χαρίσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, γνωρίζοντας ήδη τον επόμενο αντίπαλό τους στα ημιτελικά που θα προκύψει από τη μάχη της νέας γενιάς Ζβέρεφ-Τσιτσιπάς.

“Περιμένω ένα δύσκολο ματς” είπε ο Ναδάλ και συνέχισε: “Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο μόνο τρόπος για να κερδίσω είναι να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο”

20 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι οι δύο άνδρες, με τον Ισπανό να προηγείται ξεκαθαρα με 17-3. Στο χώμα το σκορ είναι 7-1 υπέρ του Ράφα, με μοναδική νίκη του Βαβρίνκα αυτή στη Ρώμη το 2015.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ονειρεμένα παιχνίδια στους “8” της Μαδρίτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα