Ξανά οι δυο τους! – VIDEO

19:00 5/6/2018 - Πηγή: Tennis24
“Κλείνοντας” έναν αγώνα-remake του περσινού τελικού στο Αμερικανικό Όπεν, οι Μάντισον Κις και Σλόαν Στίβενς προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός για πρώτη φορά στην καριέρα τους!

Αμερικανική υπόθεση θα είναι, τελικά, ο ένας εκ των δύο ημιτελικών του φετινού Ρολάν Γκαρός, όπερ και σημαίνει φυσικά πως οι Η.Π.Α. έχουν εξασφαλίσει ήδη μία εκπρόσωπο στον φετινό τελικό της διοργάνωσης!

Οι δύο κοπέλες που κατάφεραν να προκριθούν είναι, μάλιστα, οι περσινές φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν, Μάντισον Κις και Σλόαν

Στίβενς που κάνουν, μέχρι στιγμής, την καλύτερή τους πορεία στο Γαλλικό Όπεν με την παρουσία τους στον ημιτελικό γύρο.

Πιο πολύ από τις δύο εντυπωσίασε, αν μη τι άλλο, η Στίβενς, που για δεύτερο σερί ματς έπαιξε εξωπραγματικό τένις και διέλυσε μία baseliner του επιπέδου της Κασάτκινα με το εμφατικό 6-3, 6-1 μέσα σε μόλις 70 λεπτά αγώνα!



Με φοβερό επιθετικό τένις και πολύ σωστές επιλογές, η 25χρονη Αμερικανίδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στη νεαρή Ρωσίδα για κάτι καλό στο παιχνίδι και έκλεισε το ραντεβού με την καλή της φίλη, Μάντισον Κις, σε ένα ακόμα ιστορικό ματς!

Νωρίτερα, η Κις είχε επικρατήσει σαφώς πιο δύσκολα αλλά δίχως να χάσει σετ, της Γιούλια Πουτίντσεβα με 7-6(5), 6-4 επιστρέφοντας μάλιστα από το 3-5 του πρώτου σετ, ένα turning point του αγώνα!

Με φόντο μια ιστορική πρόκριση στον φετινό τελικό του Ρολάν Γκαρός, οι δύο καλύτερες εκπρόσωποι της νέας γενιάς του Αμερικανικού τένις και άξιες διάδοχοι της Σερίνα Γουίλιαμς θα τα δώσουν όλα!

Τρίτη, 5/6: Προημιτελικοί Ρολάν Γκαρός

Keys (USA) beat Putintseva (Kazakhstan) 7-6(5) 6-4

Stephens (USA) beat Kasatkina (Russia) 6-3 6-1

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξανά οι δυο τους! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα