Ξεκούραστες και έτοιμες για ντέρμπι!

13:41 5/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Μαρία Σαράποβα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα μονομαχήσουν την Τετάρτη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν

Μπορεί να μην είχαμε την ευκαιρία να δούμε την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Σ.Γουίλιαμς και Σαράποβα στον 4ο γύρο, όμως με εξίσου μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε και το ματς της Ρωσίδας με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στην προημιτελική φάση του Ρολαν Γκαρός.

Η Σαράποβα στάθηκε τυχερή αφού η Σερίνα Γουίλιαμς ανακοίνωσε αιφνίδια την απόσυρσή της από τη συνέχεια του τουρνουά, λόγω έντονων ενοχλήσεων στη μέση ενώ το ίδιο ξεκούραστη θα εμφανιστεί και η Μουγκουρούθα

στον προημιτελικό, αφού η αντίπαλός της Λέσια Τσουρένκο επίσης εγκατέλειψε μετά τα πρώτα game της μεταξύ τους αναμέτρησης στον 4ο γύρο.

Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες στο WTA Tour οι δύο κορυφαίες τενίστριες. Η Σαράποβα έχει κερδίσει και στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει, μεταξύ των οποίων και τη συναρπαστική τους μάχη στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν το 2014 με σπουδαία ανατροπή (1-6, 7-5, 6-1).

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, με την Μουγκουρούθα να έχει κατακτήσει δύο Grand Slam τίτλους, το 2016 στο Παρίσι και το 2017 στο Λονδίνο και να διεκδικεί με αξιώσεις το Νο1 του κόσμου.

“Φαβορί εγώ; Δεν νομίζω. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Οι προημιτελικοί είναι πάντα καλοί. Την είδα στο ματς με την Πλίσκοβα και εντυπωσιάστηκα. Έπαιξε εξαιρετικά καλά. Παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς. Έχω καιρό να την συναντήσω σε παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξουμε” τόνισε χαρακτηριστικά η Μουγκουρούθα.

Όσον αφορά για την προσέγγισή της, η Ισπανίδα Νο3 του κόσμου, είπε: “Είναι σταθερή και επιθετική. Νομίζω και οι δύο έχουμε τον ίδιο τύπο επιθετικότητας. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να έχω τις πρωτοβουλίες και να είμαι μπροστά συνέχεια. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου τένις”

The post Ξεκούραστες και έτοιμες για ντέρμπι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα