Η νέα γενιά έτοιμη να μας καταπλήξει!

10:52 5/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Τον πρώτο του ημιτελικό σε Grand Slam διεκδικεί ο Σάσα Ζβέρεφ, τον 3ο συνεχόμενο στο Παρίσι ο Ντόμινικ Τιμ στο μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Roland Garros

Δύο τενίστες που εκπροσωπούν τη νέα γενιά τενιστών και τον σύγχρονο τρόπο που παίζεται το τένις, αναμένεται να μας χαρίσουν έναν σπουδαίο αγώνα σήμερα στο Παρίσι!

Ο 21χρονος Αλεξάντερ

Ζβέρεφ και ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερός του, Ντόμινικ Τιμ, θα μονομαχήσουν για την είσοδο στους “4” καλύτερους της φημισμένης διοργάνωσης, δίνοντας συνέχεια στο συναρπαστικό και θεαματικό rivalry τους…

Πρόκειται ίσως για το εμπορικότερο ματς, μέχρι τώρα στο τουρνουά, ανάμεσα σε δύο χαρισματικούς τενίστες που θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά, παραμένοντας σε τροχιά πρώτου Grand Slam τίτλου.

Ο Τιμ, Νο8 στον κόσμο, προηγείται με 4-2 στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, όμως ο Ζβέρεφ είχε κερδίσει το πιο πρόσφατο από αυτά, πριν μερικές εβδομάδες στον τελικό του Mutua Madrid Open, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο χώμα επί του Αυστριακού, σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Η αναμέτρηση θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier στις 15:00GR-Eurosport.

Στον άλλο ανδρικό προημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά αντιμετωπίζοντας τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, Μάρκο Τσεκινάτο ο οποίος πριν το Γαλλικό Όπεν δεν είχε καταφέρει να πετύχει νίκη σε Grand Slam τουρνουά.

Ο 25χρονος Ιταλός, Νο72 στον κόσμο, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφάν στον 4ο γύρο, δείχνοντας ότι έχει την ικανότητα να τα βάλει με τους κορυφαίους συναδέλφους του.

Από την άλλη, ο Νόλε διεκδικεί την πρόκρισή του στον 32ο Major ημιτελικό της καριέρας του, έχοντας μόνο τον Ρότζερ Φέντερερ με περισσότερους (43).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους δύο πρώτους προημιτελικούς των γυναικών.

Η Ντάρια Κασάτκινα που απέκλεισε το Νο2 του κόσμου και πρόσφατη πρωταθλήτρια του Australian Open, Καρολίν Βοζνιάκι αντιμετωπίζει στο Philippe Chatrier (αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ζβέρεφ-Τιμ) άλλη μια Grand Slam πρωταθλήτρια, τη Σλόαν Στίβενς που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι.

Στον άλλο προημιτελικό που θα ανοιξει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen (15:00GR), η Μάντισον Κις Νο13 του ταμπλό, αντιμετωπίζει τη Γιούλια Πουτίντσεβα.

Το πρόγραμμα στα δύο κεντρικά court

Court Philippe-Chatrier (ώρα έναρξης: 15:00GR)
Dominic THIEM (AUT) [7] vs Alexander ZVEREV (GER) [2]
Sloane STEPHENS (USA) [10] vs Daria KASATKINA (RUS) [14]

Court Suzanne-Lenglen (ώρα έναρξης: 15:00GR)
Yulia PUTINTSEVA (KAZ) vs Madison KEYS (USA)[13]
Marco CECCHINATO (ITA) vs Novak DJOKOVIC (SRB) [20]

Men’s Draw | Women’s Draw | OOP (-1h)

The post Η νέα γενιά έτοιμη να μας καταπλήξει! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα