Βραδινή εξόρμηση – VIDEO

Θέαμα και ουσία συνδύασε ο Νικ Κύργιος στη βραδινή νίκη επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς για τον 3ο γύρο του Miami Open

O Νίκ Κύργιος ανέλαβε τη βραδινή διασκέδαση των φιλάθλων που γέμισαν και την Κυριακή τις εγκαταστάσεις του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι και τα πήγε περίφημα…

Το Νο27 του ταμπλό, χρειάστηκε μόλις 57 λεπτά για να φτάσει στην επιβλητική νίκη με 6-3, 6-1 επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς, του τενίστα που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε το Νο6

του κόσμου Κέι Νισικόρι!

Ο 23χρονος Αυστραλός, έσωσε τα έξι από τα εφτά break points του αντιπάλου του, σέρβιρε εντυπωσιακά για ένα ακόμη ματς (12 άσους) και ήταν πολύ αποτελεσματικός στις δικές του ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενος τα πέντε από τα έξι break point του στο ματς.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο στο γήπεδο, όμως θα βγω εκεί έξω και θα το διασκεδάσω. Σέρβιρα καλά, επέστρεφα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα σήμερα” είπε ο Κύργιος μετά το ματς.

Το κοινό που παρακολούθησε τον σύντομο αγώνα, σίγουρα έφυγε.. γεμάτο βλέποντας τον Κύργιο να εκτελεί σερβίς από κάτω, βολέ χωρίς να κοιτάει το στόχο, εντυπωσιακούς forehand winners, μέχρι και καυγά με φίλαθλο στις εξέδρες, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του από το 1ο σετ.

Έτσι, ο Κύργιος θα δώσει το παρόν στον 4ο γύρο του Miami Masters για 4η συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας ότι το τουρνουά της Φλόριντα ταιριάζει στη φιλοσοφία του.

Για την είσοδο στα προημιτελικά, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς ο οποίος κέρδισε με ανατροπή 6-7(2), 6-2, 6-3 τον Ζέρεμι Σαρντί, στο τελευταίο ματς της ημέρας.

“O Μπόρνα είναι ένας απίστευτος μαχητής και ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο. Ξέρει να κερδίζει ματς και είναι απίστευτος αθλητής. Κινείται εξαιρετικά καλά και δεν χαρίζει πόντους. Δεν θα το σκεφτώ όμως από σήμερα. Έχω day off αύριο…” είπε ο ξεκάθαρος Νικ Κύργιος ο οποίος έχει θετικό ρεκόρ 2-1 κόντρα στον Κροάτη.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Βραδινή εξόρμηση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα