"Πρέπει να κλείσουμε με νταμπλ!"

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν βιάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή με τον ΠΑΟΚ, αν πρώτα δεν τελειώσει και τυπικά η σεζόν. Μάλιστα, αυτό που επιθυμεί δεν είναι μόνο η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά η κατάκτηση του νταμπλ, όπως δήλωσε χθες (24/3) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρουμάνικο ΜΜΕ telekomsport.ro (μπορείτε να τη δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, σχετικά με το υπόλοιπο της σεζόν, δήλωσε: "Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός στην πόλη, αλλά έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές
για το τέλος. Υπάρχει μια καλή διαφορά για εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε σε μια εξαιρετική χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Και συνέχισε: "Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος και δύο εβδομάδες από τότε που χάσαμε για τελευταία φορά. Είναι ένα τεράστιο ρεκόρ, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με το νταμπλ. Όλοι είναι πολύ πιο ώριμοι από ό,τι πέρυσι, όταν γνώρισα μια πολύ σκληρή εμπειρία. Ωστόσο, οι αποφάσεις που ελήφθησαν πέρυσι ήταν εντελώς άδικες, μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο".
Σχετικά με τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν με προορισμό την Τουρκία, απάντησε: "Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη".

Επιπλέον, τόνισε: "Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ό,τι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας, θα φύγω. Αν θέλει να συνεχίσω, θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή, όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ".
Keywords
Τυχαία Θέματα