Βοζνιάκι: “Απίθανη η επιστροφή της Σερίνα”

Η Καρολίν Βοσνιάκι και πολύ καλή φίλη της Σερίνα, υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι η Αμερικανίδα δεν θα επιστρέψει στο τένις καθώς η σκέψη της πλέον είναι σε δραστηριότητες εκτός court. 

Η Γουίλιαμς, η οποία με επιστολή της στο περιοδικό Vogue είχε τονίσει ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, στη διάρκεια ενός συνεδρίου τον περασμένο Οκτώβριο άφησε να εννοηθεί ότι οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι πολύ μεγάλες χωρίς όμως να έχει ακουστεί τίποτα από τότε.

“Δεν νομίζω

ότι θα επιστρέψει.”, δήλωσε η Βοζνιάκι. “Ναι, μπορεί να αγωνιστεί σε κανένα αγώνα επίδειξης, αλλά δεν βλέπω να γυρίζει πίσω στο Tour.”

“Η αλήθεια είναι ότι της αρέσει πολύ να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο, αλλά παράλληλα έχει αναπτύξει και πολλές δραστηριότητες εκτός γηπέδου. Θεωρώ ότι δεν θα τη ξαναδούμε στο επαγγελματικό τένις.”

Στη συνέχεια η Δανή μίλησε για τις μάχες της με την Αμερικανίδα εντός court. “Το να παίζω απέναντί της ήταν πολύ δύσκολο γιατί παράλληλα ένιωθα ότι αν δεν υπήρχε στο δρόμο μου θα μπορούσα να είχε κερδίσει αρκετά τουρνουά”, δήλωσε η Βοζνιακί η οποία μετράει μία νίκη σε 11 αναμετρήσεις κόντρα στη Γουίλιαμς. 

“Την ίδια στιγμή όμως ήταν μεγάλη τιμή για μένα που μοιράστηκα το γήπεδο μαζί της. Να παίξω δηλαδή απέναντι στην καλύτερη παίκτρια όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου.”

The post Βοζνιάκι: “Απίθανη η επιστροφή της Σερίνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα