Βλέπει τελικό ο Ντελο Πότρο στο Indian Wells – VIDEO

Ο Πύργος του Ταντίλ συνεχίζει την εξαιρετική κούρσα του στο ATP World Tour, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Νταβίντ Φερέρ για την είσοδο στους “16” του Indian Wells Masters

Την 5η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ, σημείωσε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, συνεχίζοντας την κυριαρχία του στο συγκεκριμένο rivalry. Πλέον, ο Αργεντίνος που μετρούσε έξι ήττες στα πρώτα του οχτώ παιχνίδια με τον Ισπανό, περνάει

μπροστά στο σκορ με 7-6 νίκες/ήττες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική περίοδο φόρμας που διανύει!

Ο 29χρονος από το Ταντίλ, δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά επιβλήθηκε 6-4, 7-6(3) του σκληροτράχηλου Φερέρ και προκρίθηκε στους “16” του BNP Paribas Open, για πρώτη φορά στο Indian Wells μετά το 2013!

Ο 36χρονος Φερέρ, Νο33 στον κόσμο, έσωσε τα 10 πρώτα break point του Ντελ Πότρο στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα με 4-3 στο εναρκτήριο σετ αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο break, “κλέβοντας” τη νίκη στα δύο σετ μετά από 1 ώρα και 46 συναρπαστικά λεπτά.

“Δεν μπορούσα να πετύχω break στο ξεκίνημα του ματς. Έχασα πολλές ευκαιρίες για να κάνω καλύτερο ξεκίνημα και εκνευρίστηκα. Περίμενα άλλη μια ευκαιρία και αυτή ήρθε στο τέλος του σετ όπου κατάφερα να πετύχω break. Έπαιξα αρκετά καλύτερα από τον Νταβίντ στο tie break” δήλωσε ο Ντελ Πότρο για το πρώτο σετ της αναμέτρησης.

Οι καλύτερες στιγμές του Ντελ Πότρο στο ματς

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/delpotro-ferrer-iw18.mp4

Στον επόμενο γύρο ο Πύργος του Ταντίλ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Λεονάρντο Μάγερ που επικράτησε εύκολα 6-4, 6-1 του “δήμιου” του Νόβακ Τζόκοβιτς, Τάρο Ντάνιελ, σταματώντας την πορεία του Γιαπωνέζου από τα προκριματικά.

“Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε έναν φίλο” σχολίασε ο Ντελ Πότρο.

Ήταν η 7η σερί νίκη του Αργεντίνου στο tour, προερχόμενος από τον τίτλο στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου, στην πορεία του οποίου είχε αποκλείσει τον Φερέρ.

Στο ίδιο quarter του Ντελ Πότρο, Πιερ Χιουζ Ερμπέ και Φίλιπ Κοσράιμπερ έκαναν την έκπληξη κόντρα σε Μονφίς και Τσίλιτς αντίστοιχα, σφραγίζοντας το μεταξύ τους ραντεβού στον 4ο γύρο.

Ανάμικτα συναισθήματα για τους Αμερικανούς την Τρίτη στο Indian Wells καθώς ο Σαμ Κουέρι κέρδισε πολύ δύσκολα τον qualifier Ινδό, Γιούκι Μπάμπρι όμως ο ντεφορμέ Τζακ Σοκ υπέκυψε μετά από επική μάχη με τον Φελισιάνο Λόπεζ.

Ο Big Sam επικράτησε 6-7(4), 6-4, 6-4 του αντιπάλου του ενώ ο αριστερόχειρας Ισπανός επιβλήθηκε 7-6(6), 4-6, 6-4 του Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης.

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Βλέπει τελικό ο Ντελο Πότρο στο Indian Wells – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα