Και άλλη εγχείρηση για Τιπσάρεβιτς…

Δεν έχουν τελειωμό οι πονοκέφαλοι που ταλαιπωρούν τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς για το θέμα που παρουσιάζει εδώ και καιρό στο δεξί πόδι και δυστυχώς θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση τις προσεχείς μέρες…

Ενας από τους μεγάλους άτυχους του τουρ την τελευταία πενταετία, ο 33χρονος Γιάνκο Τιπσάρεβιτς δεν λέει να βρει την ησυχία του.

Ο Σέρβος τενίστας έχει πρόβλημα στο δεξί του πόδι το οποίο έχει γίνει ανυπόφορο την τελευταία τριετία περισσότερο με τον ίδιο να έχει μείνει στα πιτς πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με αυτόν που δαπανά

στο κορτ.

Πέρσι, φάνηκε να ανακάμπτει κατακτώντας τέσσερις τίτλους Challenger που του βελτίωσαν την κατάταξη και τον οδήγησαν στο να παίξει για μερικούς μήνες στο τουρ, ωστόσο, μετά το Αμερικανικό Όπεν δεν τον ξαναείδαμε.

Εκεί, παρουσιάστηκε ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα, έκανε συντηρητική αγωγή για να το ξεπεράσει, αυτό δεν κατέστη δυνατό και η επέμβαση έγινε ξανά ο μονόδρομος αν θέλει να συνεχίσει το επαγγελματικό τένις, κάτι που ακόμα επιθυμεί!

Στο Νο146 του κόσμου είναι φυσικά άγνωστο πότε και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει ο πάλαι ποτέ Νο8 τενίστας στον κόσμο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Και άλλη εγχείρηση για Τιπσάρεβιτς… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα