Kerber-ος – VIDEO

Ισοπεδωτική η Αντζελίκ Κέρμπερ στο τελευταίο ματς της ημέρας την Τρίτη στο Indian Wells, συνέτριψε την άτυχη Καρολίν Γκαρσία – Εκτός Καλιφόρνια και… Νο1 η Καρολίν Βοζνιάκι

Σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι τώρα στη σεζόν, η Αντζελίκ Κέρμπερ συνέτριψε με 6-1, 6-1 το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίν Γκαρσία και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του BNP Paribas Open!

Η 30χρονη Γερμανίδα, Νο10 στον κόσμο, ήταν καθηλωτική και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να αντιδράσει, σε κανένα

σημείο του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως το ματς με το φοβερό της forehand.

Μετά από 62 λεπτά, η Κέρμπερ είχε ολοκληρώσει το έργο της στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων στο Indian Wells, σφραγίζοντας το ραντεβού με την Ντάρια Κασάτκινα στα προημιτελικά της Premier Mandatory διοργάνωσης.

Η Κασάτκινα λίγο νωρίτερα έκανε την υπέρβαση και επικράτησε 6-4, 7-5 της Καρολίν Βοζνιάκι, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Δανέζας για επιστροφή στην κορυφή της κατάταξης.

Ετσι, η Χάλεπ που στο ξεκίνημα της ημέρας επιβλήθηκε ελεγχόμενα 7-5, 6-1 της Κιανγκ Γουάνγκ, θα παραμείνει στην κορυφή του κόσμου μετά το τέλος του BNP Paribas Open.

.@AngeliqueKerber books the last ticket into @BNPPARIBASOPEN quarterfinals!

Defeats Garcia, 6-1, 6-1! #BNPPO18 pic.twitter.com/wocR4VeTZC

WTA (@WTA) 14 Μαρτίου 2018

Στα προημιτελικά του Indian Wells, προκρίθηκε και η Βίνους Γουίλιαμς συνεχίζοντας χωρίς απώλειες σετ στη διοργάνωση!

Η 37χρονη Αμερικανίδα, επικράτησε 7-6(6), 6-4 της 21-Αναστασία Σεβάστοβα και θα δώσει το παρόν για 4η φορά στην καριέρα της, στις “8” καλύτερες του BNP Paribas Open εκεί όπου θα συναντήσει την ανεβασμένη Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Η Βίνους προέρχεται από τη νίκη επί της Σερίνα Γουίλιαμς στον 3ο γύρο και θα προσπαθήσει να επεκτείνει το θετικό ρεκόρ νικών που έχει απέναντι στην Σουάρεζ Ναβάρο (5-3).

Από την πλευρά της, η Ισπανίδα επικράτησε 6-2, 6-4 της wild card Αμερικανίδας Ντάνιελ Κόλινς

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Kerber-ος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα