Περίπατοι για Ελβετία και Γερμανία – VIDEO

Χωρίς απώλειες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο δεύτερο Group του φετινού Hopman Cup, Ελβετία και Γερμανία…

Μόλις 57 λεπτά χρειάστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ για να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στο φετινό Hopman Cup, χάνοντας παράλληλα, μονάχα δυο γκέιμς.

Την εντυπωσιακή επικράτηση του Κάμερον Νόρι στο ντεμπούτο του, κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά τα ξημερώματα του Σαββάτου, διαδέχθηκε ο… διασυρμός από τον Ρότζερ

Φέντερερ.

Ο Ελβετός μαέστρος ήταν σαρωτικός στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση για φέτος και μέσα σε μόλις 57 λεπτά κατάφερε να φύγει νικητής από το court, κόντρα στον αριστερόχειρα Βρετανό.

Ο υπερασπιστής του τίτλου, επιβλήθηκε με 6-1, 6-1 του Νόρι και έκανε το 1-0 για τη χώρα του στο bracket, με τη Μπελίντα Μπέντσιτς λίγες ώρες αργότερα να κερδίσει με 6-2, 7-6(0) την Κέιτι Μπουλτέρ και να γράφει το 2-0 για την Ελβετία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, Φέντερερ και Μπέντσιτς, επικράτησαν με 4-3(4), 4-1 στα διπλά και έκαναν το 3-0, ολοκληρώνοντας μια μαγική πρεμιέρα στο τουρνουά, χωρίς καν να χάσουν σετ (6-0 σύνολο).

Όσον αφορά το άλλο matchup της σημερινής ημέρας στο Περθ, η Γερμανία πήρε και αυτή πολύτιμη νίκη με 3-0, απέναντι στην Ισπανία, που παρ’ όλα αυτά το πάλεψε αρκετά μέχρι τέλους.

Η Αντζέλικα Κέρμπερ έκανε το 1-0 για τη χώρα της, κερδίζοντας την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα με 6-2, 3-6, 6-3 μέσα σε δυο ώρες αγώνα.

Λίγες ώρες μετά, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τα χρειάστηκε απέναντι στον “γερόλυκο” Νταβίντ Φερέρ όμως με 6-4, 4-6, 7-6(0) ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 και καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Κερασάκι στην τούρτα για τους Γερμανούς, το διπλό. Μετά από μόλις 50 λεπτά και με σκορ 4-2, 4-3(3) οι Ζβέρεφ και Κέρμπερ κέρδισαν το δίδυμο Μουγκουρούθα-Φερέρ και έκαναν το 3-0.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Περίπατοι για Ελβετία και Γερμανία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα