Πρώτα Τσονγκά και στο βάθος Ναδάλ για Κοκκινάκη

Ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά του Brisbane International και όλοι πλέον περιμένουν την πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό τη Δευτέρα

Με τον Θανάση Κοκκινάκη να εξασφαλίζει το τελευταίο εισιτήριο για το main draw, ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Brisbane International στο Queensland.

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον συνομίληκό του, Κριστάν Γκαρίν και με 6-2, 6-4 επί του Χιλιανού, πήρε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, σε μια κλήρωση

που κρύβει αρκετές παγίδες. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα παίξει με τον Ράφαελ Ναδάλ στον 2ο γύρο του θεσμού.

Διαβάστε εδώ την κλήρωση του Brisbane International

“I feel like I belong in the main draw,” @TKokkinakis says after winning thru qualifying. “This is where I wanna be” #BrisbaneTennis pic.twitter.com/AE999tUEZy

— #BrisbaneTennis (@BrisbaneTennis) December 30, 2018

Μαζί του θα βρεθεί και ο ανερχόμενος Σέρβος, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, πρώην Νο1 junior στον κόσμο ο οποίος κέρδισε δύσκολα 7-5, 6-7(9), 6-3 τον πιο έμπειρο Ιάπωνα και Νο2 του ταμπλό, Τάρο Ντάνιελ.

Ο Κετσμάνοβιτς είναι μόλις 19 ετών, καταλαμβάνει την 132η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και θεωρείται ένας από τους τενίστες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο tour.

Ο Σέρβος, στο κυρίως ταμπλό θα παίξει με τον Αργεντινό Λεονάρντο Μάγιερ.

Ο επίσης ανερχόμενος Ούγκο Αμπέρτ, Νο84 στον κόσμο, εξασφάλισε ένα από τα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό, επικρατώντας 6-2, 6-3 του Κρίστοφερ Γιούμπενκς και θα αντιμετωπίσει τον επίσης qualifier, Γιασουτάκα Ουτσιγιάμα.

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | OOP (+7h)

The post Πρώτα Τσονγκά και στο βάθος Ναδάλ για Κοκκινάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα