Βασικό “πρόσωπο” της Asics η Σβίατεκ!

Στο πρόσωπο της Ίγκα Σβίατεκ, ο ιαπωνικός πολυεθνικός “κολοσσός” της Asics βλέπει την νέα “πρέσβειρα” όσον αφορά στην αθλητική ένδυση στο τένις!

Η 19χρονη Πολωνή εντυπωσίασε φέτος κατακτώντας, χωρίς καν να χάσει σετ, τον πρώτο της τίτλο καριέρας στο Ρολάν Γκαρός, είναι μια μελλοντική σούπερ σταρ και αυτό θέλει φυσικά

να εκμεταλλευτεί ο βασικός χορηγός του, που είναι η Asics, δημιουργώντας πιθανώς μια δική της συλλογή ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών.

“Η Ίγκα θα είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα της σεζόν 2021. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε μαζί της φέτος γιατί είδαμε πρώτοι τις τεράστιες προοπτικές της και αυτά που μπορεί να καταφέρει. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι υπερήφανοι για τα όσα πέτυχε! Έχουμε ήδη κάνει μαζί της πολλές συζητήσεις ώστε να δείτε πολλές καινοτομίες τη νέα σεζόν! Είναι η καλύτερη πρέσβειρα της φιλοσοφίας “νους υγιής εν σώματι υγιή”. Έχει πλέον μεγάλο ρόλο στην παραγωγή προϊόντων και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ιδέες της” ανέφερε ο Ρενέ Ζαντμπεργκερ, Senior Manager στο κομμάτι footwear της Asics.

Κώστας Αϊτάκης

The post Βασικό “πρόσωπο” της Asics η Σβίατεκ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα