Κραίνοβιτς: “Ο Νόλε είναι εθνικός ήρωας”

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τη Nova S, ο Φίλιπ Κραίνοβιτς έδωσε στον συμπατριώτη και Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς, τον χαρακτηρισμό “Εθνικός ήρωας” και εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να τον ξανά κερδίσει στο γήπεδο.

“Ο Νόβακ, είναι ένας εθνικός ήρωας, είδωλο, αλλά θέλω να τον κερδίσω και νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω Αναμετρηθήκαμε στην Ρώμη, όπου με νίκησε 2-0 σετ. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα”.

Ο 28χρονος ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει

να πάρει την πρώτη του “καθαρή” νίκη απέναντι στον Νόβακ. Ωστόσο σημείωσε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν αντιμετωπίζεις έναν παίκτη θρύλο, όπως ο Τζόκοβιτς.

“Ελπίζω να τον νικήσω σύντομα, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν γνωρίζεις ότι απέναντι σου στέκεται ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών”, πρόσθεσε ο Κραίνοβιτς.

Φίλιπ Κραίνοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, με τον τελευταίο να έχει κερδίσει και στις δύο συναντήσεις τους το 2020. Η μοναδική φορά που έχει καταφέρει να πάρει ο Φίλιπ την πολυπόθητη νίκη ήταν το 2010, στο Όπεν της Σερβίας, όπου ο Τζόκοβιτς αποχώρησε στα μισά του αγώνα λόγω τραυματισμού.

Γιάννης Μαύρος 

The post Κραίνοβιτς: “Ο Νόλε είναι εθνικός ήρωας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα