Τζόρτζε Τζόκοβιτς: “Προσκαλώ τον Κύργιο στο Serbia Open”

Ο αδερφός του Νο1 στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς, Τζόρτζε και διευθυντής του ATP 250 στο Βελιγράδι (18-24 Απριλίου), δήλωσε ότι ήθελε να καλέσει τον Νικ Κύργιο στο συγκεκριμένο τουρνουά, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την υποστήριξη που έδειξε στον Νόλε κατά τη διάρκεια του μεγάλου θέματος που είχε προκύψει στην Αυστραλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικ, προς έκπληξη πολλών είχε εκφράσει δημόσια την συμπαράστασή του προς τον Σέρβο πρωταθλητή με ποστ

του στα social media.

Look I definitely believe in taking action, I got vaccinated because of others and for my mums health, but how we are handling Novak’s situation is bad, really bad. Like these memes, headlines, this is one of our great champions but at the end of the day, he is human. Do better.

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) January 7, 2022

O Τζόρτζε δεν φαίνεται να το ξέχασε αυτό δηλώνοντας:

“Θέλω να προσκαλέσω τον Νίκ Κύργιο στο Βελιγράδι για να τον ευχαριστήσω που στήριξε τον Νόβακ, το Βελιγράδι και τη Σερβία. Είναι αυθεντικός, δεν μασάει τα λόγια του και θα λέει πάντα την άποψή του, όποια κι αν είναι αυτή. Πάνω από όλα όμως είναι σοβαρός αθλητής και τενίστας. Ελπίζω να έρθει στο Σερβικό Όπεν πριν τελειώσει την καριέρα του ως τενίστας”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόκειται να αγωνιστεί στο Όπεν της Σερβίας που πραγματοποιείται στην ακαδημία του, καθώς έχει “γεμίσει” το πρόγραμμα του για την clay season.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τζόρτζε Τζόκοβιτς: “Προσκαλώ τον Κύργιο στο Serbia Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα