Miami Open: Οι πρώτες μάχες των προημιτελικών

Το πρόγραμμα της Τετάρτης στη Φλόριντα περιλαμβάνει τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών για τους άντρες, αλλά και τη 2η δόση των προημιτελικών στο γυναικείο ταμπλό.

Η αρχή θα γίνει με τις γυναίκες (20:00 GR) με το παιχνίδι της Πάουλα Μπαντόσα κόντρα στην Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο αν η Ισπανίδα θα βρίσκεται από την ερχόμενη Δευτέρα (4/4) στο Νο2 του κόσμου.

Για την ώρα η Μπαντόσα έχει 4.970 βαθμούς (live ranking) και σε περίπτωση νίκη θα πάει στους 5.145 κάτι που σήμαινε ότι θα ξεπεράσει την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα που βρίσκεται στο

Νο2 της κατάταξης με 4.975 βαθμούς.

Στον άλλον προημιτελικό (όχι πριν τις 02:00 GR) η Ίγκα Σφιόντεκ θέλει να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί (14-0) φτάνοντας σε έναν ακόμη ημιτελικό, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση της Πέτρα Κβίτοβα, η οποία στη Φλόριντα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. 

Στους άντρες ο περσινός φιναλίστ, Γιάνικ Σίνερ, μετά από τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Νικ Κύργιο, θα κληθεί να αντιμετωπίσει (όχι πριν τις 22:00 GR) για 1η φορά στην καριέρα του τον 23χρονο Αργεντινό και Νο103 του κόσμου, Φραντσίσκο Σερούντολο, ο οποίος είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά έχοντας αποκλείσει διαδοχικά τους Τάλον Χρίκσπουρ, Ρέιλι Οπέλκα, Γκαέλ Μονφίς και Φράνσις Τιάφο. 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (όχι πριν τις 04:00 GR) αναμένεται να ξεκινήσει και ο 2ος χρονικά προημιτελικός των αντρών με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αντιμετωπίζει τον Κάσπερ Ρουντ με τον Γερμανό να μετράει 3/3 προκρίσεις κόντρα στον Νορβηγό (οι 2 σε 1000άρια τουρνουά) όλες σε προημιτελική φάση! 

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Οι πρώτες μάχες των προημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα