Θετικός στην Covid-19 ο Τιμ

Ακόμη ένα εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει ο Ντομινίκ Τιμ για την ομαλή επιστροφή του στα courts. Ο Αυστριακός βρέθηκε σήμερα (30/3) θετικός στην Covid-19, όπως ενημέρωσε το κοινό μέσω των social.

“Φαίνεται ότι τελευταία τα καλά νέα δεν διαρκούν πολύ… χθες το βράδυ μετά το δείπνο, άρχισα να αισθάνομαι αδιαθεσία και δεν κοιμήθηκα καλά. Αφού ανέπτυξα ήπια συμπτώματα, αποφάσισα να κάνω ένα τεστ

σήμερα το πρωί, το οποίο ήταν θετικό στην COVID-19.

Τώρα πρέπει να περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί. Θα σας κρατάω ενήμερους.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem)


Υπενθυμίζεται ότι η επιστροφή του Ντομινίκ Τιμ στα courts ύστερα από 9 μήνες απουσίας δεν συνδυάστηκε και με νίκη. Ο πρώην Νο3 στον κόσμο και νυν Νο50 ηττήθηκε από τον Πέδρο Κατσίν (Νο228) με 6-3, 6-4, στον πρώτο γύρο του Τσάλεντζερ στη Μαρβέγια.

Ο Αυστριακός φάνηκε χαρούμενος μετά το ματς αλλά παραδέχτηκε πως αυτή η ήττα του φάνηκε αρκετά βαριά, σύμφωνα με το ποστ του στο Instagram.

“Σήμερα ήταν μια από αυτές τις μέρες που είναι γεμάτες με έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος ήμουν σήμερα που βρέθηκα σε ένα γήπεδο τένις, κάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο: να παίζω τένις και να αγωνίζομαι ξανά. Μετά από όλους αυτούς τους μήνες, όλες αυτές τις αναποδιές που είχα τους τελευταίους μήνες, μπόρεσα να παίξω ξανά και να νιώσω την αδρεναλίνη του ανταγωνισμού. Ένιωσα ξανά τενίστας.

Προφανώς, το αποτέλεσμα σήμερα είναι πικρό. Θα ήθελα να κερδίσω και πρέπει να δεχτώ την ήττα με ταπεινό τρόπο. Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης διαδρομής προς την κορυφή του παιχνιδιού μου. Αυτό είναι κάτι που ήξερα ότι θα μπορούσε να συμβεί και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δώσω όλα για να προσπαθήσω να επιστρέψω στο καλύτερό μου επίπεδο”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Θετικός στην Covid-19 ο Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα